Wij zoeken schrijvers/bloggers!

Ben jij die super creatieve schrijver/blogger met gevoel voor nostalgie en de nodige ambitie? Dan is Vroegert.nl zeker de moeite waard om mee te nemen in je overwegingen! We leggen kort uit waarom:

Vroegert.nl = geweldig schrijven!

Het betreft hier een snelgroeiende toonaangevende website, die veel werkt met leuke achtergrondverhalen en kwalitatieve listicles, waarbij creativiteit vereist is. Het onderwerp is nostalgie & jeugdsentiment en dus erg breed (en LEUK!). Na goedkeuren van het onderwerp (op basis van je eigen titelsuggestie) kun je steeds aan de slag. Werktijden en input kunnen volledig zelf bepaald worden, wel worden minimaal 2 artikelen per week erg op prijs gesteld!

Vroegert.nl = meer dan saaie SEO-teksten

Onder de werkzaamheden vallen het schrijven en (in WordPress) voorbereiden van de blogposts, incl. zoeken en plaatsen van daarbij behorende (embedded) media (afbeeldingen, video’s, gifs, etc). Het gaat hier NIET alleen om het opleveren van teksten, maar van een compleet artikel (incl. media en plaatsing in WordPress). We zijn dus NIET op zoek naar pure zakelijke (SEO-)tekstschrijvers, maar kwalitatieve en creatieve allround bloggers voor het opstellen van leuke blog-artikelen, die samen met ons verder willen groeien!

Vroegert.nl = voldoen aan vaardigheden

Het compleet opleveren van een leuk artikel in WordPress vergt wat vaardigheden en we begrijpen dat je niet een expert kan zijn in alles. Hierbij enkele vaardigheden, waar onze voorkeur wel naar uitgaat:

  • CREATIEF in het vinden van leuke onderwerpen en content
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Mooie (en eventueel grappige) schrijfstijl
  • Handig in het vinden van geschikte media (afbeeldingen of embedded)
  • Basiskennis van foto-bewerking en embedden

Vroegert.nl = leuk verdienen

Wij vinden het belangrijk om onze schrijvers te belonen voor goede artikelen en een prettige samenwerking. Helaas bieden we geen hoge commerciële tarieven, dus moet je er vooral plezier uit halen. Wel kan de vergoeding per artikel hard oplopen! Naast een standaard ‘basisvergoeding’ per gepubliceerd artikel, bieden wij dan ook een additionele prestatie-bonus, afhankelijk van het aantal bezoekers van het artikel. Je deelt als schrijver dus mee in het succes van je eigen artikel. Daarnaast bieden we een extra maandbonus per artikel gebaseerd op het aantal gepubliceerde artikelen in die maand. Bij interesse gaan we graag nader in op de verdiensten!

Vroegert.nl = de mogelijkheden

Neem ter illustratie van de soort artikelen even een kijkje op de website. Gemotiveerde en creatieve bloggers kunnen altijd reageren via info(at)vroegert.nl met daarin (verwijzing naar) zelfgeschreven voorbeeldteksten. Graag ook je leeftijd vermelden ivm onze nostalgie-doelgroep!

We horen graag van je, ook als je nog vragen hebt!

Met nostalgische groet,

Het Vroegert.nl-team!