Hoe wij werken

Het doel van Vroegert is het terughalen van die geweldige herinneringen aan vroeger en bezoekers dat positieve gevoel van jeugdsentiment en nostalgie te brengen. Wij doen ons uiterste best een zo aansprekend en compleet mogelijk overzicht te maken van een bepaald onderwerp en doen zorgvuldig onderzoek bij het opstellen van onze achtergrondartikelen.

In sommige gevallen linken wij ook naar externe websites, waaronder naar gerelateerde producten of diensten. Denk hierbij aan DVD’s, muziek, spellen of ander speelgoed. Dit doen we in eerste instantie als service naar de bezoeker, maar in sommige gevallen zit er ook een profijt voor Vroegert bij.

Affiliate disclaimer

Op Vroegert verkopen we zelf geen producten of diensten. Wel verwijzen we door naar zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare (externe) webshops. Vinden er bij deze shops aankopen plaats naar aanleiding van onze doorverwijzing (via zogenaamde ‘affiliate links’), krijgen we daar in sommige gevallen een kleine commissie voor.

Zo ondersteun je ons indirect voor onze moeite, zonder daar iets extra’s voor te hoeven doen. Deze links hebben namelijk op geen enkele wijze invloed op de prijs voor jou als consument, dus je betaalt niets meer (of minder) door onze verwijzing.

Ook stellen wij onze artikelen (en onze verwijzingen in de artikelen) volledig onafhankelijk op van eventuele commissies. Partijen waar wij een commissie ontvangen voor gekwalificeerde aankopen zijn Amazon, AWIN, bol.com, Daisycon, Partnerize, Tradedoubler en Tradetracker.

Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wij in Vroegert verwijzen. Producten of diensten die door derden worden aangeboden, zijn onderworpen aan de toepasselijke algemene voorwaarden van die betreffende partijen.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten op inhoud op deze website berusten bij Vroegert of bij derden die de inhoud zelf hebben geplaatst of van wie wij een gebruikerslicentie hebben verkregen.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van Vroegert, behalve en alleen voor zover anders bepaald in voorschriften van dwingend recht (zoals het recht om te citeren), tenzij specifieke inhoud anders voorschrijft.

Heb je nog vragen over Vroegert, kun je dat misschien hier vinden.