Hoe is het nu 25 jaar later met de boys van *NSYNC?! (+ foto’s!)

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Het was één van de meest succesvolle boybands uit de jaren ’90 en begin ’00: *NSYNC. Inmiddels is het 25 jaar geleden dat ze begonnen en 18 jaar geleden dat ze uit elkaar gingen. Hoe vergaat het de bandleden nu? We zochten het uit!

*NSYNC, de band

Sinds eind jaren ’90 zijn boybands niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De grootste waren toch wel de Backstreet Boys en NSYNC. Deze bands bestonden uit knappe heren, oftewel boys, en ze veroverden de harten van al het vrouwelijk schoon. Meisjes stonden uren in de rij voor tickets, hadden posters boven hun bed hangen en werden letterlijk verliefd op de popiconen. Net als de jongens van de Backstreet Boys zijn de boys van NSYNC er ook mee opgehouden. Kleine jongens worden groot en de heren zijn nu allemaal veertigers. Hoe gaat het vandaag met de sterren? Wij gingen op onderzoek uit!

Hoe is het nu 25 jaar later met de boys van *NSYNC?! (+ foto's!)
Via: Promotional Photograph Billboard | Wikimedia Commons | Billboard, CC

Het begin…

Het begon allemaal in 1995. Zanger Chris Krikpatrick was aan het brainstormen met Lou Pearlman over het vormen van een popgroep. De zoektocht naar bandleden kon beginnen. Lou zorgde voor de financiering en Chris ging opzoek naar bandleden. Al snel werden Joey Fatone, JC Chasez, Lance Bass en Justin Timberlake geselecteerd. De rest is geschiedenis…

Hoe is het nu 25 jaar later met de boys van *NSYNC?! (+ foto's!)
Via: Wikimedia Commons | RCA Records, CC

NSYNC, het eerste album

Nu de band gevormd was, kon er begonnen worden. In 1997 bracht de groep hun eerste album uit. Het album heet *NSYNC en was razend populair. Er gingen maar liefst 56 miljoen exemplaren over de toonbank!

Hoe is het nu 25 jaar later met de boys van *NSYNC?! (+ foto's!)
Via: ebay.com

Hits

De grootste hits van deze band waren I want You Back en I Just Wanna Be With You. Kunnen jullie ze nog meezingen? Hieronder kun je de nummers beluisteren! Laten we beginnen met I want You Back.

En natuurlijk ook I Just Wanna Be With You.

Hoe is het nu?

Na het eerste album volgden nog 3 platen: Home For Christmas, No Strings Attached en Celebrity. Helaas was de koek toen op en ging de groep uit elkaar. Hoe gaat het nu met de heren? Kijk verder op de volgende pagina!

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...