Kindsterren vroeger en nu

Via: The Cosby Show (L) / The Sixth Sense (R)

Bekende baby’s en kindsterren van vroeger… Tja, soms gaat het goed en een andere keer loopt het mis. Herken jij deze bekende baby’s en kindsterretjes van vroeger?

Kindsterren van vroeger: toen en nu

Sommige bekende baby’s zag je vroeger misschien wel bijna dagelijks. Denk maar aan het zonnetje van de Teletubbies. Ondertussen zijn er tientallen jaren voorbij gevlogen. Hoe gaat het inmiddels met deze bekende baby’s en kindsterren van vroeger? Benieuwd? Lees dan zeker verder.

1. Baby Emma uit Friends

De knipperlichtrelatie tussen Ross Geller en Rachel Green in Friends deed je soms een traantje wegpinken. Hadden ze Facebook gehad, zou hun relatiestatus heel lang ‘it’s complicated’ geweest zijn.

Nu ja, eind goed al goed. En liefdesbaby Emma is daar het ultieme bewijs van. De baby was enorm schattig in de serie. Beter gezegd: zij waren enorm schattig. Want eigenlijk werd baby Emma gespeeld door de tweeling Noelle en Cali Sheldon.

Friends baby Emma kindersterren
Via: Friends (capture)

Vandaag zien de meisjes er zo uit!

2. Jamie Scott uit One Tree Hill

Fans van One Tree Hill weten dat Haley en Nathan in het vijfde seizoen een baby krijgen. Jamie Scott is hun vijfjarig zoontje. Net zoals zijn vader stal hij de harten van de fans. Jackson Brundage heeft Instagram en, zoals dat bij jongeren hoort, staat die vol met selfies.

Zo ziet hij er vandaag uit! Voel jij je nu een fossiel?

One Three Hill
Via: One Three Hill (capture)

Zo ziet hij er nu uit:

3. Het zonnetje van de Teletubbies

Jess Smith is het lachende gezichtje in de zon van de Teletubbies. Zowat alle kinderen keken dagelijks naar haar lach en hoorden haar kinderlijk gekir.

Teletubbies zon 1
Via: Teletubbies (capture)

Het zonnekindje is vandaag een volwassen vrouw.

Via: reddit.com

4. Het meisje van Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine is een heerlijke familiefilm die je minstens één maal per jaar moet bekijken. Olive Hoover is onzeker maar aandoenlijk kind. De film kwam in 2006 uit, maar hoe gaat het vandaag met het kindsterretje? Olive Hoover werd gespeeld door Abigail Breslin. Later speelde ze in nog een heel aantal films mee.

Little miss sunshine kindsterren
Via: Little Miss Sunshine (capture)

Zo ziet ze er nu uit!

5. Jesse uit Free Willy

Free Willy is een van de grote filmklassiekers uit de jaren negentig. Wellicht hoop jij nog steeds op een ontluikende vriendschap met een orka. Jesse werd gespeeld door Jason James Richter. Toen de film uitkwam, in 1993, was hij 13 jaar.

Free Willy film kindsterren
Via: Free Willy (capture)

Zo ziet Jason er NU uit!

6. Bastian uit The NeverEnding Story

Zo’n typisch voorbeeld van een kinderster, die na zijn jonge acteercarrière gestopt is met rollen en z’n leven over een andere boeg heeft gegooid. Bastian Balthazar Bux in The NeverEnding Story werd gespeeld door Barret Oliver.

Na nog enkele rollen is Oliver de fotografie in gegaan. Naast tentoonstellingen en zelfs een eigen boek, geeft hij nu ook les in fotografie…

Via: The NeverEnding Story (capture)

Ooit een van dé kindersterren van vroeger, nu een volwassen man.

Afbeelding wordt geladen…

Nog meer jonge kindersterren…

Nog 6 kindsterren van vroeger op de volgende pagina! Ken je die kleine uit The Sixth Sense nog?

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “12 bekende jonge kindsterren van vroeger, maar dan ouder”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer