Via: One Tree Hill (capture)

Leefde jij vroeger ook mee met Chad Michael Murray en de andere inwoners van Tree Hill? De dramaserie liep van 2003 tot 2012. Zo gaat het vandaag met de One Tree Hill-cast! Zou jij ze nog herkennen en vind je ze veel veranderd? Bekijk de acteurs onderin!

Haal nostalgie terug ? click op plaatje! | Via: One Tree Hill

One Tree Hill: een terugblik

Waarschijnlijk zullen velen 90’s kids zich One Tree Hill nog wel herinneren. De dramaserie uit 2003, draait om het basketbalteam, The Ravens, uit een kleine stad in North Caroline… Tree Hill! Een leuk feitje: de serie werd daadwerkelijk opgenomen in North Carolina, maar in het dorp: Wilmington!

Haal nostalgie terug ? click op plaatje! | Via: One Tree Hill

In totaal zijn er maar liefst 9 seizoenen van gemaakt, waarbij de eerste 7 seizoen 2010 liepen. In Nederland werd de serie uitgezonden op Net 5; in België was de serie te zien op 2BE en ZES.

Het verhaal

One Tree Hill begint met een epische basketbalwedstrijd tussen de halfbroers Lucas en Nathan Scott. De creatieve Peyton Sawyer is eerst de vriendin van Nathan. Nadien heeft ze een relatie met Lucas. Brooke Davis is haar beste vriendin. Ook Haley James heeft een belangrijke rol. Zij begint een relatie met Nathan. Later trouwen ze en krijgen een zoon, Jamie. De inwoners van Tree Hill kenden veel romantische drama. Bovendien was het introlied ‘I don’t Want To Be’ van Gavin Degraw aanstekelijk.

Reünie?

Vorig jaar was er even spraken van een One Tree Hill-reünie. Uiteindelijk ging het om een film, The Christmas Contact. Hierin speelt een deel van de One Tree Hill-cast. Je ziet Burton (Peyton) en Harris (Rachel) aan het werk. Ook Buckley (Clay), Tanner (Skills), en Hilton (Chris) doen mee. Een aanrader voor de echte One Tree Hill-fans!

Benieuwd hoe het vandaag met de cast van One Tree Hill gaat? Lees verder op de volgende pagina!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer