Will Smith: 12 typerende weetjes die je nog niet kende

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Will Smith, de Fresh Prince of Bel Air, is inmiddels de 50 gepasseerd en hoewel het wat stil is rond rapper, acteur, producer, vader en man van self help coach en actrice Jada Pinkett. Oh, hij doet toch aardig wat. Druk mannetje is het zeker, ook al is hij wat minder schreeuwerig erover.

Will Smith: de multipreneur

Als je naar het c.v. van de heer Smith kijkt, valt je mond open. In ieder geval maakt hij zijn eigen quote waar:

“Life isn’t how many breaths you take, but it’s the moments that take your breath away.”

Will Smith
Will Smith
Via: depositphotos.com | Mkaliva

Wij hebben een twaalftal bijzondere feitjes voor je op een rijtje gezet die niet zo bekend zijn. Weet jij er nog meer?

Will Smith feitjes
Via: depositphotos.com | s_bukley

1. Nee is nee

Het eerste memorabele momenten is eigenlijk een tweevoud van. Wist je dat hij de rol voor Mr. Smith in de film Mr. & Mrs. Smith afwees? En de rol van Keanu Reeves als Neo in The Matrix zelfde verhaal. Zou hij daar achteraf spijt van hebben?

2. Hij was eerder getrouwd

Oh, wat een gossip! Nee hoor, Will Smith is daar heel open over. Ook over het feit dat hij voogdij deelt met zijn ex en dat zijn eerste zoon hem dierbaar is, laat hij wel merken in deze clip. Wist je dat zijn oudste zoon, Trey, erin speelt? Let maar goed op hun oortjes 😉

3. Koning Will Smith

Wist je dat Will Smith 3 cd’s heeft uitgebracht? De derde heet Reign, wist je dat al? De eerste twee, Big Willie Style en Willenium kennen wij in Europa wel. Hier stonden nummers als Gettin’ jiggy wit it en Miami op. Maar de leukste blijft natuurlijk zijn hitsong voor de film Men In Black.

4. Zelfs Eminem is fan van Will Smith

Je zou het haast niet geloven maar ken jij iemand die niet van Will Smith houdt? Er zijn bijna geen haters. Zelfs Eminem geeft toe dat hij Big Willie in album collectie heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=DOaLA5IHigs

5. Als ik groot ben, word ik Ultraman

Jaja, dat wilde Will Smith. Helaas werd het Hancock, maar oef die is ook best leuk en sterk en gespierd. Niets om over te klagen.

Will Smith: 12 typerende weetjes die je nog niet kende
Via: Hancock

6. Switch was zijn beste hitsong

Hoewel iedereen de Jiggy kent, een Ray-ban zonnebril droeg zoals Big Willie en Independence Day niets zou zijn zonder het memorabele moment dat hij de alien door de woestijn sleept, is er één film die wij nooit zullen vergeten en dat is Hitch! Switch zorgde daar wel voor door maar liefst 14 weken in de Single Top 100 te staan. Klap je mee?

We hebben nog 6 typerende Will Smith feitjes op de volgende pagina! Wat dacht je van zijn rol(len) in The Fresh Prince?! (zie 7.)

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...