Via: Take That (cover)

Take That behoeft geen uitleg: het is één van de populairste, zo niet de populairste boyband van de afgelopen decennia. Er waren natuurlijk meerdere leden, maar wij zochten voor je uit hoe het nu gaat met Gary Barlow.


Take That

Take That was een jongensgroep uit de jaren 90 met ongekend succes: ze scoorde in de eerste zes jaar dat ze bestonden maar liefst 8 nummer 1 hits in Engeland. Miljoenen meisjes over de hele wereld waren verliefd op de jongens van deze boyband: Mark Owen, Robbie Williams, Howard Donald, Jason Orange en Gary Barlow.

De eerste drie jaren waren niet bijzonder succesvol, maar nadat Everything Changes uitkwam, met songs van Gary Barlow, scoorden ze vier nummer 1 hits. PrayRelight My FireBabe en de titelsong Everything Changes. Hierna ging het snel en kwam er succes na succes. In 1995 kondigde Robbie Williams zijn vertrek aan en in 1996 viel de band uiteen. Er was nog een comeback, maar daarover later meer.

https://www.instagram.com/p/BbAEfA_HILP/

Wist je dat…

  • Er zelfmoordhulplijnen in het leven geroepen werden toen de band uit elkaar ging om de hysterische fans op te vangen
  • Take That had veel merchandise: van barbiepoppen tot bodylotion
  • In 1995 tijdens de MTV-awards moest Robbie Williams behandeld worden door de grote hoeveelheden drank en drugs die hij gebruikte in de dagen die hij met Naomi Campbell doorbracht.

Herinneringen ophalen

Greatest Hits

Hier een overzicht van ALLE grote hits van Take That. Neem je even de tijd?

https://www.youtube.com/watch?v=VaWkkj2n6_A

Hoe is het nu met Gary Barlow

Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu is met Gary Barlow. Hij heeft er een opvallende hobby bij in ieder geval. Wat dat is, lees je op de volgende pagina

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer