Hannah Montana: zo gaat het NU met de cast van de komedieserie

Door

Thom Van Mil

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Hannah Montana serie

Iedereen die ook Disney Channel heeft gekeken moet ooit hebben genoten van Hannah Montana. Het is een van de populairste kinderseries ooit geweest en betekende de doorbraak van Miley Cyrus. In dit artikel vertellen wij je alles over deze serie en hoe het nu met de cast van toen gaat.

Hannah Montana

Hannah Montana is een Amerikaanse komedieserie die is bedacht door Michael Poryes, Richard Cornell en Barry O’Brien/ De serie werd, die werd uitgezonden op Disney Channel, was voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar.

In Amerika liep de serie van 2006 tot 2011.  In 2008 werd deze serie ook in het Nederlands uitgebracht. Je weet wel. Met Nederlandse stemmen, waarbij de monden niet helemaal lekker meelopen. 

Het verhaal van Hannah Montana

Miley Stewart, gespeeld door Miley Cyrus, is een normale student die ’s avonds stiekem met een pruik door het leven gaat als de populaire artiest Hannah Montana. Het is een groot geheim, waarvan alleen haar familie en beste vrienden van op de hoogte zijn. Door dit geheim komt ze elke aflevering weer in de problemen terecht. 

Hilarische situaties

In de serie leidt de beroemdheid en haar geheim tot vele hilarische situaties. Je wilt niet weten wat ze allemaal doet om haar geheim voor zichzelf te houden.

En dit terwijl ze ook nog druk is het met verliefd zijn, huiswerk maken en proberen zichzelf te blijven. Toch is dit uiteindelijk voor Hannah geen enkel probleem, aangezien het een toppertje is. 

Hannah Montana
Via: Hannah Montana (capture)

Oliver Oken, Hannah’s beste vriend

De beste vriend van Hannah Montana is Oliver Oken. Hij wordt gespeeld door Mitchel Musso. Ooit was hij stapelverliefd op Miley, totdat hij erachter kwam dat zij eigenlijk Hannah Montana bleek te zijn. Ook Oliver kan erg goed zingen. 

Lilly Truscott, Hannah’s vriendin

Lilly Truscott, gespeeld door Emily Osment is de beste vriendin van Hannah. Zij was een van de grootste fans van haar, waarna ze erachter kwam dat dit dus Miley was.

Lilly is dol op surfen, jongens, het strand en voornamelijk het winkelcentrum. Ze heeft het vaak lastig om te beseffen dat Miley en Hannah eigenlijk dezelfde persoon zijn. In seizoen 3 krijgen Oliver Oken en Lilly Truscott een relatie. 

Manager en vader

Robby Ray Stewart is de vader van Miley en haar broer Jackson. Hij wordt gespeeld door Billy Rae Cyrus. Naast het vaderschap is Stewart ook de manager van Miley, wanneer zij Hannah is.

Hij is haar vertrouwenspersoon en geeft haar raad, wanneer dit nodig is. Broer Jackson is een echte student. Hij vindt maar een aantal dingen belangrijk: geld, vrouwen en zijn imago.

Billy Rae Cyrus
Via: Hannah Montana (capture)

Hoe gaat het nu met de cast?

Ben je benieuwd hoe het nu met de cast van toen gaat? Dit lees je op de volgende pagina.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...