kenankelcover

Via: Nickelodeon (promo)

1. ‘Chris Potter’ – Dan Frischman

Dan heeft na zijn rol in Kenan en Kel nog maar enkele rolletjes gehad. Zo was hij onder andere te zien in ‘Lessons for an Assassin’. Daarnaast zat hij in de jury van ‘I Love the ’80s 3-D’. Vóór zijn rol in Kenan en Kel was dan werkzaam als goochelaar. Zo gaf hij optredens op onder andere kinderfeestjes en bedrijfsborrels.

Via: Kenan & Kel (capture)

Hieronder zie je hoe hij er nu uit ziet. Geen snars veranderd, toch?

2. ‘Sheryl Rockmore’ – Teal Marchande

Teal heeft na Kenan en Kel niet meer geacteerd. Ze trouwde met American Football speler Ravin Caldwell. Samen wonen ze in California en hun dochter speelt basketbal op hoog niveau voor haar universiteit!

Via: Kenan & Kel (capture)

3. ‘Roger Rockmore’ – Ken Foree

Ken heeft iets meer op zijn cv staan. Zo was hij te zien in ‘The Devil’s Rejects’, ‘Halloween’, ‘D.C. Sniper’, Water for Elephants en ‘The Lords of Salem. Grappig feitje: In 2007 opende Ken zijn eigen ‘horrorfestival’ in het Verenigd Koninkrijk. Hij noemde het ‘Foree Fest’. Helaas liep het iets minder goed dan hij verwacht had en het festival vond maar enkele keren plaats.

Via: Kenan & Kel (capture)

Hieronder een mooie voor en na foto van Ken (Roger)

.

4. ‘Kyra Rockmore’ – Vanessa Baden

De bloedmooie Vanessa speelde als actrice nog in ‘Rosewood’ en ‘Magic City’. Ook werkte ze als scriptschrijver en regisseur aan de serie: Fail. Wow! Daarnaast studeerde ze ook nog eens af in 2007. Ze behaalde haar diploma Sociologie aan de universiteit van Florida, waar ze ook twee keer de lokale missverkiezing won. Ze is inmiddels 34 jaar oud en moeder. Hieronder een mooie voor- en nafoto!

.

Hoe is het met de ‘Big Two’ ?

Nu is iedereen natuurlijk erg benieuwd wat de twee hoofdrolspelers momenteel uitvoeren.

.

Op de volgende pagina bespreken we uitgebreid wat zij precies bereikt hebben! Kijk dus snel verder op de volgende pagina!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer