Ned's SurvivalGids

Via: Ned's SurvivalGids (capture)

In 2007 kwam de eerste aflevering van Ned’s SurivalGids op de televisie. Een serie waardoor je een beeld kreeg van de middelbare school, die achteraf toch niet helemaal bleek te kloppen…

Ned’s SurvivalGids, meer dan 15 jaar geleden

Het kan haast niet anders dat je bijna iedere aflevering van Ned’s SurvivalGids hebt gezien. De oorspronkelijke Amerikaanse serie stopte in 2007 in de Verenigde Staten. Er waren op dat moment in totaal 55 afleveringen gemaakt. Je had daarom geluk als je eindelijk een nieuwe aflevering te zien kreeg op Nickelodeon.

Ned's SurivalGids
Via: Ned’s SurvivalGids / youtube.com (capture) | NickRewind

Hoe houd ik de middelbare school vol?

Iedere aflevering deelde Ned Bigby tips hoe je de middelbare school vol kon houden. De ene tip was wat nuttiger dan de ander, maar eigenlijk konden de tips je ook vrij weinig schelen.

De situaties die Ned Bigby samen met Jennifer Mosely (Moze) en Simon Nelson-Cook (Cookie) meemaakte, zorgde voor het échte vermaak. Natuurlijk zal je Kokosnoot Kop en Gordy (de conciërge) met zijn gezochte wezel ook nooit vergeten!

Neds Survivalgids serie cast vroeger
Via: Ned’s SurvivalGids (capture)

De intro van Ned’s SurvivalGids

De bekende intro van deze serie klinkt je bekend in de oren. Inclusief pestkoppen, gestoorde leraren en smerige school lunches. Jij zat weer helemaal klaar voor een aflevering!

Het schoolgebouw

De locatie van de serie was de James. K. Polk Middelbare School in Fresno. De kleuren van de school, groen en geel, waren overal terug te vinden. Uiteraard met de wolf als mascotte van de school!

Via: Ned’s SurvivalGids / youtube.com (capture) | NickRewind

Ontstaan van de SurivalGids

Ned is begonnen met het schrijven van de gids, nadat hij per ongeluk in de toiletten van de meiden was gelopen. Een ongelukkig moment maar voor hem de reden om iedereen te helpen bij lastige situaties!

Via: Ned’s SurvivalGids / youtube.com (capture) | NickRewind

De vreemde docenten

In de serie zaten heel wat vreemde docenten. Van Mr. Chopsaw als houtbewerkingsleraar tot aan de strenge biologieleraar Mr. Sweenie. De conrector met zijn veel te stoere zonnebril vergeet je natuurlijk ook niet snel.

Via: Ned’s SurvivalGids / youtube.com (capture) | John Doe

Hoe gaat het nu met de Ned’s SurivalGids cast?

Het is ruim veertien jaar geleden, wij zijn benieuwd wat de cast van Ned’s SurvivalGids op dit moment doet. Is Cookie in het echt ook de grootste nerd en is de conciërge nog steeds op zoek naar zijn wezel? Wij van de redactie zochten het voor je uit, lees snel door op de volgende pagina!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer