Via: Kinderchocolade

Iedereen heeft het wel een keer gegeten: Hinderchocolade repen. Maar wie is eigenlijk dat jongetje, die op de verpakking staat en hoe zou het er nu mee staan? We zochten het uit…

Kinderchocolade

Als we het dan toch over nostalgie hebben, dan hoort Kinderchocolade daar zeker bij. Je kent het wel: de repen chocolade met de witte vulling die je liefst met repen tegelijk naar binnen wilde werken.

Kinderchocolade snoep vroeger chocolade reep
Via: Wikimedia Commons | A. Kniesel, CC

De jongen op de verpakking…

Tegenwoordig zijn de repen ook nog steeds te koop in de winkels, alhoewel de verpakkingen toch wat geüpdatet zijn. Wat bij de Kinderchocolade meteen opvalt, is dat er vaak daadwerkelijk een kind op de verpakking staat.

Lange tijd is dat dezelfde jongen geweest. Je herkent z’n lach waarschijnlijk ogenblikkelijk als je hem weer ziet. Een witte smile, die letterlijk de hele wereld over is gegaan!

Kinderchocolade jongen op de verpakking
Via: depositphotos.com | usersam2007

Verschillende fotoshoots

Zoals je hieronder kunt zien, heeft hij zelfs een ander shirt aan gehad. Bij zonder dus! Maar hoe is het NU met dat jongetje, dat op de repen stond van vroeger? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Kinderchocolade jongen verpakking
Via: Kinder Chocolade

Tinder & Kinderchocolade

De grote ontdekking van de jongen op de Kinderchocolade-verpakking kwam via niets minder dan het platform Tinder. Hier deed een match de bekentenis dat hij eigenlijk het model van de Kinderchocolade was. Dit bleef niet onopgemerkt en dat is dan ook meer dan terecht als je de foto’s bekijkt. Hier alvast een klein voorproefje:

Zo gaat het nu met hem…

Zijn naam is Josh Bateson en hij is model. Gelukkig is hij super actief op Instagram en daarom hebben we veel foto’s van hem gevonden. Wie had ooit gedacht dat het brave Kinderchocolade jongetje zo zou eindigen. Check de foto’s snel op de volgende pagina!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer