Step by Step: 24 jaar later zien de acteurs er zo uit

Door

Rosalie Van Hoof

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Keek jij in de jaren ’90 naar de Amerikaanse komedieserie Step by Step? Dit programma ging over een grappig samengesteld gezin van zes (later zeven) kinderen. Wij gingen op zoek hoe het vandaag met de leden van de familie Foster en familie Lambert gaat, maar liefst 24 jaar later!

Step by Step

De Amerikaanse komedieserie liep van 1991 tot 1998. Het verhaal gaat een samengesteld gezin: de familie Foster en familie Lambert. Elk tellen de families drie kinderen die opeens samen moeten wonen en leven. Dat leidde tot heel wat hilarische momenten.

Via: Step by Step (cover)

Het gezin van Frank en Carol

Later in de serie krijgen vader Frank en moeder Carol nog een zevende kind samen: Lily. De kinderen waren toen nog jong, maar ondertussen is er wel maar liefst 24 jaar voorbij gevlogen. Hoe gaat het nu met die kids van toen?

step by step seizoen 6
Via: Step by Step (cover)

De intro

Ben je vergeten hoe dat beginmuziekje van Step by Step luidde? Hier heb je alle intro’s van de verschillende seizoenen op een rijtje. Nostalgie verzekerd.

https://www.youtube.com/watch?v=UWSvRrv7Sq4

Wat een gezin hadden die twee samen toch…

Step by Step televisie serie familie
Via: youtube.com (capture) | Step By Step

Wist je dat…

  • De achtbaan die je in de intro ziet staat in Six Flags in Lake Michigan. Altijd al gedroomd om die eens te doen? Dan moet je dus naar daar!
  • Het liedje van de begingeneriek werd geschreven door dezelfde personen die het introliedje van Family Matters en Full House maakten! Deze muzikale mannen heten Jesse Frederick en Bennett Salvay.
  • In totaal verschenen er 7 seizoenen. Iedere aflevering duurde 30 minuten.
Via: ebay.com

24 jaar later…

Op twintig jaar kan er heel wat veranderen. Wij gingen op onderzoek uit: hoe gaat het vandaag met de familieleden? Het resultaat zie je op de volgende pagina!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...