2 Brothers on the 4th Floor

Via: youtube.com (capture) | Arcade

1. Des’Ray

Na haar zangcarrière bij 2 Brothers on the 4th floor werd Désirée ook één van de frontvrouwen van de muziekgroep ‘Diva’s of dance’. Dit was een samenwerkingsproject met 2 andere powervrouwen. Samen met Anitha Doth van ‘2 Unlimited’ en Linda Estelle van ‘T-Spoon’, vormde ze het gezicht van dit muzikale trio.

Des'ray
Via: youtube.com (capture) | Hanss1234

Het project ontstond oorspronkelijk als een gelegenheidsoptreden voor het goede doel. De zangeressen waren allen ambassadrice van de stichting ‘Doe een wens’. Maar het werd de start van een sensationele act van 3 internationale toppers met fantastische shows. Het trio zingt dance- en discohits uit de jaren 80 en 90, aangevuld met hun eigen grote hits.

En zoals het hoort voor een topvrouw, werd ze ook te gast uitgenodigd in de Amsterdam Arena tijdens een spetterend concert van de Nederlandse supergroep ‘De Toppers’.

desray divas of dance
Via: youtube.com (capture) | Anita Doth

Des’ray: hoe gaat het op persoonlijk vlak?

Maar hoe gaat het privé met het gekende zangtalent? In 2009 huwde ze met haar vriend, met wie ze al sinds 1991 samen was. Helaas, besloten zij en haar man Jeroen Molenaar in 2016 uit elkaar te gaan.

Het jaar 2020 werd het jaar van het slechte nieuws. Als een donderslag bij heldere hemel ontving Désirée de onheilspellende diagnose: borstkanker. De zangeres ging echter het gevecht aan. Na meerdere chemokuren en een operatie is ze momenteel terug aan de betere hand. Om haar verhaal een positieve noot te geven bracht ze hierover ook een kerstsingle uit: ‘Home for Christmas’.

Desiree Manders
Via: youtube.com (capture) | State of Mind Network

2. D-Rock

De jaren na de grote succesperiode van 2 Brothers on the 4th floor, focuste hij zich op zijn solocarrière. Hij bracht hiervoor nog enkele singles uit onder de naam Mr. Phillips.

D-Rock
Via: youtube.com (capture) | Hanss1234

Vandaag is hij nog steeds de officiële rapper van 2 Brothers on the 4th floor. Maar ondertussen maakt hij ook deel uit van de gekende muziekband ‘Sweet Coffee’. De Belgische band is gekend voor het brengen van een leuke mix van soul, jazz en pop. Ze scoorden meerdere hits waaronder ‘Zanna’ en ‘U-turn’.

D-Rock en Desiree Manders
Via: youtube.com (capture) | 2Bros4thfloor

De droom blijft levend

Ook al behaalde D-Rock nooit de faam van een Dwayne ‘The Rock’ Johnson, mag hij toch terugblikken op een zeer mooie carrière. Ook Des’Ray kon nooit het succes evenaren van haar periode bij de 2 Brothers. Toch kunnen we blijven genieten van haar prachtige zangtalent. Bovenal wensen we haar een goede gezondheid toe.

Herinneringen aan 2 Brothers on the 4th Floor

Beide muzikale idolen zullen echter voor altijd in ons geheugen gegrift staan voor hun feestelijke en muzikale bijdrage aan onze jeugd. Want geef toe. Zonder 2 Brothers on the 4th floor, zou het feest nooit hetzelfde zijn geweest. Laat hieronder in een reactie jouw herinnering aan 2 Brothers on the 4th Floor weten!

Lees ook:


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer