Herken jij (18 jaar later) de cast van Melrose Place nog terug? [beelden]

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

‘Melrose Place’, een zeer succesvolle soap over een aantal aantrekkelijke jongeren die samen woonden in een appartementencomplex. Hoe is het nu met de cast, zo’n 18 jaar later?

Hoe zat het ook alweer?

Een spinoff van de succesvolle serie Beverly Hills 90210 was slechts een kwestie van tijd. Het werd ‘Melrose Place’ dat ging over de levens van een aantal knappe jongelui die woonden in een appartementencomplex aan 4616 Melrose Place in West Hollywood. In het eerste seizoen volgden we acht bewoners. In latere seizoenen kwamen daar nog wat bewoners bij. De serie liep van 1992 tot 1999. Maar wie waren die bewoners ook alweer? Welke acteurs speelden de rollen en vooral: hoe is het nu met hen?

Lees hieronder alles, maar kijk eerst even naar de tune om je geheugen op te frissen.

1. Michael Mancini (Thomas Calabro)

Hij leek zo lief en aardig, dokter Michael Mancini, die met zijn vrouw Jane in het complex woonde. Maar al gauw veranderde Michael in een rokkenjager en leugenaar, die de ene affaire na de andere aanging. Met alle gevolgen van dien. Toch hield Michael Mancini het als enige personage helemaal vol tot het eind van de serie.

Acteur Thomas Calabro speelde na Michael Mancini, veruit zijn bekendste rol, in diverse andere series. Hij speelde onder andere Mr. Puckman in ‘Glee’.

Herken jij (18 jaar later) de cast van Melrose Place nog terug? [beelden]
Thomas Calabro als Mr. Puckman in ‘Glee’.

2. Jane Mancini (Josie Bissett)

Jane, Michaels vrouw, wilde heel graag doorbreken in de mode. Tot die tijd werkte ze in een modeboutique. Ze was heel gelukkig met haar man, tot hij haar bedroog met zijn collega Kimberley. Gelukkig was ze zo verstandig van hem te gaan scheiden. Terwijl ze nog samen in het appartement woonden begon hij een relatie met haar jongere zus Sydney. Vanaf dat moment kende Jane maar weinig geluk in de liefde.

Josie Bissett was getrouwd met Robert Estes, die Kyle McBride speelde in de serie. Ze heeft twee kinderen en ze is zo af en toe nog te zien op TV. Ze heeft shows gepresenteerd die gingen over het ouderschap. Onlangs is ze opnieuw getrouwd met een zakenman. Hier een recent interview met Josie Bissett en Jack Wagner (ook een tegenspeler uit ‘Melrose Place’) over een film die ze samen gemaakt hebben.

3.Billy Campbell (Andrew Shue)

Billy was een auteur die met moeite de eindjes aan elkaar kon knopen. Maar in de loop van de serie wachtte hem een succesvolle carrière. Hij had een romance met Alison Parker, die, natuurlijk, niet al te best eindigde. Er volgden daarna nog een paar relaties tot hij in seizoen 7 trouwde en vertrok.

Andrew Shue is de broer van actrice Elisabeth Shue. Voor zijn huwelijken ging Andrew Shue wel uit met tegenspeelster Courtney Thorne –Smith. Hij is tweemaal getrouwd en heeft in totaal 5 kinderen. Twee daarvan zijn stiefkinderen. Andrew Shue heeft in diverse films gespeeld, maar is inmiddels vooral een heel succesvolle ondernemer. Recent mooi interview met Andrew Shue en zijn huidige vrouw over hun gevecht tegen borstkanker.

4. Alison Parker (Courtney Thorne-Smith)

Alison werkte als receptionist voor D&D Adverstising, het bedrijf van Amanda Woodward. Ze had een relatie met Billy, maar toen dat misliep bleek dat Alison al veel had meegemaakt. En het werd helaas voor haar niet veel beter want dit was tenslotte een soap. Uiteindelijk kreeg ze een relatie met Jake, maar haar alcoholisme dreef het stel uit elkaar en Alison vertrok naar Atlanta waar ze werd opgenomen in een afkickkliniek.

Courtney Thorne- Smith is een zeer succesvolle actrice. Na ‘Melrose Place’ kreeg ze een hoofdrol in ‘Ally McBeal’ en daarna speelde ze ook een hoofdrol in ‘According to Jim’. Vanaf seizoen 7 is ze ook te zien in ‘Two and a half men’. Ze heeft een boek geschreven en kreeg in 2008, op 40 jarige leeftijd, een kind. Courtney Thorne- Smith in ‘Two and a Half men’.

https://www.youtube.com/watch?v=SWpZZ513OfA

We zijn er nog niet! Ken je Matt of jake nog? Lees verder op de volgende pagina!

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...