Via: youtube.com (capture) | RHINO

Peter Andre liet vroeger vele harten sneller kloppen met zijn lange lokkken. Natuurlijk kennen we hem allemaal van Mysterious Girl en een aantal andere hits, maar dat is alweer 27 (!) jaar geleden. Hoe gaat het nu met deze ooit zo populaire zanger?

Peter Andre

De grootste hit van Peter Andre was zonder twijfel Mysterious Girl, een plaat die iedereen nog steeds kan meezingen zodra het eerste deuntje ingezet wordt. In tegenstelling tot de vele boybands van de jaren 90, deed Peter Andre het alleen.

Via: Peter Andre (CD cover)

Clip van Mysterious Girl

Laten we daar dan ook direct mee beginnen om even herinneringen op te halen. Hieronder de clip uit 1996 van Peter Andre, Mysterious Girl.

Flava: een wereldberoemde single

Ken je ook Flava nog? Een wereldberoemde plaat die we nog steeds met regelmaat horen in het wild.

Iconische lokken en looks

Naast deze clip had de zanger nog een aantal hits, waarna het redelijk stil werd rondom Peter Andre. Wel weten we dat hij tijden een relatie heeft gehad met Jordan en dat er hier een reality-serie van was.

Deze zanger met de welbekende lokken werd vroeger veelbesproken om zijn looks. Vooral zijn haren waren (en zijn) vaak gewild onderwerp. Zo circuleren er veel afbeelding op internet waar de spot gedreven wordt met zijn tot in de precisie gemodelleerde plukjes haar. Hieronder een voorbeeld hiervan, die hij zelf op Facebook plaatste.

Well I guess they have a point

Geplaatst door Peter Andre op Woensdag 27 september 2017

Maar hoe is het nu met Peter Andre?

Maar je wil nu weten, hoe is het nu met deze eens zo populaire zanger? Wat houdt hem bezig? Wat doet hij? Wat heeft hij gedaan? Wij hebben veel info over hem gevonden die we graag met je delen! Lees snel verder!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

4 gedachten over “Hoe is het 27 jaar later met ‘Mysterious Girl’ Peter Andre?”

  1. Peter heeft in Nederland nog 2 die hard fans… Miranda en ik en we zien m nog af en toe… Hij kent ons ook… En volgt ons op social media… Helaas komt ie niet vaak naar NL maar ALS hij komt zijn we er bij….

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer