Hoe is het 27 jaar later met ‘Mysterious Girl’ Peter Andre?

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

4

Laatste update:

4

Peter Andre liet vroeger vele harten sneller kloppen met zijn lange lokkken. Natuurlijk kennen we hem allemaal van Mysterious Girl en een aantal andere hits, maar dat is alweer 27 (!) jaar geleden. Hoe gaat het nu met deze ooit zo populaire zanger?

Peter Andre

De grootste hit van Peter Andre was zonder twijfel Mysterious Girl, een plaat die iedereen nog steeds kan meezingen zodra het eerste deuntje ingezet wordt. In tegenstelling tot de vele boybands van de jaren 90, deed Peter Andre het alleen.

Hoe is het 27 jaar later met 'Mysterious Girl' Peter Andre?
Via: Peter Andre (CD cover)

Clip van Mysterious Girl

Laten we daar dan ook direct mee beginnen om even herinneringen op te halen. Hieronder de clip uit 1996 van Peter Andre, Mysterious Girl.

Flava: een wereldberoemde single

Ken je ook Flava nog? Een wereldberoemde plaat die we nog steeds met regelmaat horen in het wild.

Iconische lokken en looks

Naast deze clip had de zanger nog een aantal hits, waarna het redelijk stil werd rondom Peter Andre. Wel weten we dat hij tijden een relatie heeft gehad met Jordan en dat er hier een reality-serie van was.

Deze zanger met de welbekende lokken werd vroeger veelbesproken om zijn looks. Vooral zijn haren waren (en zijn) vaak gewild onderwerp. Zo circuleren er veel afbeelding op internet waar de spot gedreven wordt met zijn tot in de precisie gemodelleerde plukjes haar. Hieronder een voorbeeld hiervan, die hij zelf op Facebook plaatste.

Well I guess they have a point

Geplaatst door Peter Andre op Woensdag 27 september 2017

Maar hoe is het nu met Peter Andre?

Maar je wil nu weten, hoe is het nu met deze eens zo populaire zanger? Wat houdt hem bezig? Wat doet hij? Wat heeft hij gedaan? Wij hebben veel info over hem gevonden die we graag met je delen! Lees snel verder!

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

4 gedachten over “Hoe is het 27 jaar later met ‘Mysterious Girl’ Peter Andre?”

  1. Peter heeft in Nederland nog 2 die hard fans… Miranda en ik en we zien m nog af en toe… Hij kent ons ook… En volgt ons op social media… Helaas komt ie niet vaak naar NL maar ALS hij komt zijn we er bij….

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...