AmazingDiscoveriesMikeTony

Via: youtube.com (capture) | Amazing Discoveries

‘Mike, it’s amazing’ is een zin die we in het dagelijks leven nog wel eens horen. Dit kwam van het iconische gelegenheidsduo Tony Little en Mike Levey. Deze twee Amazing Discoveries-helden hebben geschiedenis geschreven, wij zochten uit hoe het nu met ze is.

Infomercial

Mike en Tony hebben jaren in infomercials, zendtijd waarin commerciële producten aan de man gebracht worden, samen ‘gefigureerd’. Deze Tel Sell uitzendingen verkochten de gekste producten. Tony als fanatieke sporten en Mike als presentator en (vaak verbaasde) host.

Tony Mike Amazing Discoveries
Via: Amazing Discoveries (capture)

In die jaren hebben ze samen vele producten verkocht, vooral in de tijd dat er nog geen internet was. Toen was het bellen naar het nummer op het scherm een ideale manier om producten te kopen die je achteraf gezien misschien toch niet nodig had.

Via: gifs.com

Herinneringen ophalen

We kunnen hier veel verhalen vertellen over Mike en Tony in Amazing Discoveries, maar deze video zegt meer dan genoeg.

Bekende producten uit Amazing Discoveries

Je zag vaak merkwaardige producten voorbij komen in Amazing Discoveries. Het was de vraag in hoeverre mensen deze producten ook écht kochten, maar fascinerend waren ze vaak wel. Herken jij de onderstaande producten nog?

Super Slicer

De Super Slicer was een hakmachine voor groentes en fruit. Heb jij hem in je keuken staan?

Super Slicer Amazing Discoveries
Via: Amazing Discoveries (capture)

Magic Shine

De Magic Shine was poetsmiddel voor auto’s. En wat zou je auto ermee gaan blinken!

BeDazzler Amazing Discoveries
Via: Amazing Discoveries (capture)

Nederlandse nasynchronisatie

Waardoor het vooral bekend werd, was de Nederlandse synchronisatie. Hier werden de typisch Amerikaanse uitspraken volledig overgenomen naar het Nederlands.

Amazing Discoveries
Via: youtube.com (capture) | Amazing Discoveries

Het is dan ook niet voor niets dat er toch nog regelmatig ‘Het is amazing, Mike’ voorbij komt.

Hoe is het nu met Tony Little en Mike Levey?

Wij zijn voor je op zoek gegaan naar wat Tony en Mike nog hebben gedaan na hun enorme succes op tv. Daarnaast hebben we ook wat foto’s gevonden, zie de volgende pagina

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer