Zo gaat nu met de cast van Dawson’s Creek [+foto’s]

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Dawson's creek cast

Vroeger zaten we zwijmelend voor de tv als Dawson’s Creek er weer op was, een bijzonder populaire serie. Maar wij vroegen ons af: hoe zou de cast er nu uitzien? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Dawson’s Creek

Dawson’s Creek speelt zich af in Capeside, een kleine dorpje bij Boston in de buurt. Hierbij wordt het verhaal verteld van 5 tieners die langzaam volwassen worden en dat brengt nogal wat drama en mooie momenten met zich mee. Er zijn meerdere hoofdrolspelers, maar de meeste ogen zijn gericht op Dawson Leery, gespeeld door James van der Beek (geen Nederlander;)) en Joey Potter (Katie Holmes).

Dawson's creek televisie serie vroeger cast
Via: Dawson’s creek (capture)

De eerste aflevering van Dawson’s Creek

Natuurlijk beleefden ze allerlei avonturen en werden er mensen verliefd. Na vijf seizoenen hield de serie op en gingen de meeste hoofdrolspelers studeren in Boston en daarmee kwam er ook een einde aan de serie.

In totaal zijn er 128 afleveringen gemaakt van 45 minuten en de eerste werd uitgezonden in 1998. Dat is alweer 22 jaar geleden. Een mooi moment om wat herinneringen op te halen eerst.

Zegt dit je nog wat?

Dit beeld moet je vast bekend voor komen als echte fan van de serie. Dit komt uit de intro van het eerste seizoen van de serie!

Dawsons-Creek-intro-afbeelding-seizoen-1
Via: Dawson’s Creek (capture)

Wist je dat…

Mocht je ‘de kus’ nogmaals willen zien, check dan de video hieronder vanaf 45 seconden.

Als je de video niet wil kijken, dan hieronder een screenshot.

Kus-Dawsons-Creek
Via: Dawson’s Creek (capture)

Herinneringen ophalen

Ken je de originele intro nog?

Hoe gaat het net met Dawson, Joey en hun vrienden?

Natuurlijk willen we wel eens weten hoe ze er nu uit zien, daarom zijn we voor je op zoek gegaan naar actuele informatie en foto’s van de hoofdrolspelers in deze serie. Je komt erachter op de volgende pagina!

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...