Via: Take That (cover)

Wij hebben voor je uitgezocht wat Gary Barlow allemaal heeft beziggehouden de afgelopen jaren en natuurlijk vertellen we je ook wat zijn nieuwe hobby is.

Gary Barlow

Als de songwriter van Take That heeft hij veel over de wereld gereisd, maar laten we eerst kijken hoe het nu met hem privé gaat. Hij is in 2000 getrouwd met zijn toenmalige vriendin Dawn Andrews, een danseres. Ze hebben samen een zoon en twee dochters gekregen in die tijd.

Op deze foto is de voormalig Take That’er te zien met zijn vrouw Dawn:

Take That en solo

Na hun break-up kwam er natuurlijk een comeback, zoals dat hoort bij populaire boybands. Nu zijn er nog steeds optredens, waarbij de tickets als warme broodjes over de toonbank gaan. Zo warm zelfs dat er binnen een dag bijna 1,5 miljoen tickets verkocht werden voor hun concerten een aantal jaren geleden.

Hieronder hebben we één van zijn solohits, ken jij ‘m?

Gary Barlow is dus nog steeds bezig met muziek binnen Take That, maar is ook solo aan de weg aan het timmeren. In juli 2018 had hij nog iets aan te kondigen: er komt ‘nog meer’ in 2019, greatest hits, maar dan met een twist. Daar plaatste hij onderstaande foto bij, herken jij ze alledrie?

Jurylid en zijn nieuwe hobby

Naast zijn zangcarrière is hij ook aan de slag gegaan als jurylid van X-factor waar hij in 2011 Simon Cowell heeft vervangen.

Daarnaast is hij yoga gaan doen. In een video geeft hij aan dat als hij een uurtje yoga doet hij helemaal in zichzelf gekeerd is en alhoewel hij helemaal niet lenig is, doet het hem erg goed. Hij is inmiddels vier jaar bezig met yoga, zo weten we na het kijken van onderstaande video.

Nog meer

We hebben nog een aantal foto’s van Barlow om je helemaal up-to-date te maken over hoe hij er nu uitziet!

Jouw leukste herinneringen aan Take That?

Herkende je Gary Barlow nog een beetje? Ken of ben jij iemand die vroeger fan was van Take That? Zo ja, wat is je leukste herinneringen? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook: Deze 15 boybands uit de jaren ’90 joegen alle harten op hol!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer