Via: Beugelbekkie (capture) / Via: Lizzie McGuire (cover)

Ken jij Beugelbekkie en Lizzie McGuire nog? Twee geweldige series waar je waarschijnlijk geen genoeg van kon krijgen. Wist je dat er héél erg veel gelijkenissen tussen deze series zitten? Check deze 13 gelijkenissen tussen Beugelbekkie en Lizzie McGuire zelf!

Beugelbekkie en Lizzie McGuire

De serie Beugelbekkie werd in Nederland voor het eerst uitgezonden in 2001. Sharon Spitz was de hoofdpersoon in deze serie. Het blonde pubermeisje had een ongelukje bij de orthodontist, waardoor haar beugel magnetisch werd. Dat brengt haar vaak in lastige situaties. Ook de serie Lizzie McGuire werd in 2001 uitgezonden. Lizzie moet zien te overleven op de Middle School, waarbij zij dagelijks met tienerproblemen te maken krijgt. Ze wil populair zijn, maar is vaak erg onhandig. Je denkt het in de eerste instantie misschien niet, maar beide series lijken erg op elkaar!

Via: Beugelbekkie (capture)

1. Catchy intro

Beide series hebben een fijne catchy intro die je altijd meezong! Laten we beginnen met Lizzie:

En dan natuurlijk de begin-tune van Beugelbekkie:

2. Sharon & Lizzie

Sharon en Lizzie zijn allebei hoofdpersonen in de series. Allebei zijn ze blond en proberen ze zonder kleerscheuren de puberteit door te komen.

Via: Beugelbekkie / Lizzie McGuire (capture)

3. Beste vriendin

Zowel Lizzie als Sharon hebben een beste vriendin die zeer sarcastisch is, donker haar heeft en altijd aan hun zijde blijft staan. Miranda en Maria!

Via: Beugelbekkie / Lizzie McGuire (capture)

4. Mannelijke vriend

En ook de mannelijke vriend van Lizzie en Sharon komen met elkaar overeen. Gordo en Cornel zijn allebei echte geeks en hebben verschillende allergieën.

Via: Beugelbekkie / Lizzie McGuire (capture)

5. Verliefdheid

Natuurlijk hadden Lizzie en Sharon allebei iemand waar ze enorm verliefd op waren. Lizzie was dol op Ethan en Sharon was verliefd op Aron. Ze waren allebei superleuk!

Via: Beugelbekkie / Lizzie McGuire (capture)

6. Jong broertje

Ze hebben allebei een jong broertje. Eentje die ook best.. nou ja, vervelend was!

Via: Beugelbekkie / Lizzie McGuire (capture)

7. Vijand

Ook hebben Lizzie en Sharon allebei iemand op school die hen het leven zuur probeert te maken. De bitchy Kate en de vervelende Nina.

Via: Beugelbekkie / Lizzie McGuire (capture)

Wat dacht je van hun onhandigheid of moeders? (zie #9 en #11)

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “14 gelijkenissen tussen Beugelbekkie en Lizzie McGuire”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer