Ken jij deze 10 briljante karakters uit Dinosaurs nog?

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

We gaan nog even verder met de vijf resterende karakters uit de briljante serie Dinosaurs. Nu we de ouders, baby en zus van de familie Sinclair besproken hebben, is het tijd voor Robbie…

Ken jij deze 10 briljante karakters uit Dinosaurs nog?
Haal nostalgie terug ? click op plaatje! | Via: Jim Henson, Disney

5. Robbie, de tienerzoon

Tijdens het babysitten kan er meer fout gaan. Ik zou niet zo een broertje willen hebben.

6. Ethyl Phillips, oma

Mother Phillips, de schoonmoeder die intrekt en iedere dag chagrijnig rondrijdt in een rolstoel, terwijl ze Earl voor van alles uitmaakt. Bij haar was niets goed.

7. Buurvrouw Monica DeVertebrae

Zij kan niet overweg met Earl en laat dit duidelijk blijken. Zij is vrijgezellig en heeft volgens Earl geen goede invloed op Fran omdat zij te feministisch is. Gelukkig is zij een brontosaurus en past zij niet helemaal in het huis van de Sinclairs. Als ze er wel in pastte, had Earl haar eruit gegooid zoals bij The Fresh Prince of Bel Air.

https://www.youtube.com/watch?v=_GVHj4zLV4o

8. T-Rex Roy Hess, beste vriend van Earl

Roy was verliefd op Monica en is zelfs met haar getrouwd omdat ze geen Green Card had. Lief maar sullig want zij dumpte hem al snel na de bruiloft.

9. B.P. Richfield van Wesayso, Earls baas

De grootste en meest vervelende schreeuwlelijk was de baas van Earl. Hij was grof en onbeschoft en dacht dat hij alles kon maken. Overuren draaien, harder werken, werk verrichten wat niet mag van de Union. Alles kon en mocht, zolang Earl en collega’s bomen bleven omduwen. Liefst dag en nacht, als het aan Mr. Richfield, de vleesetende triceratops, lag.

10. Ask mister Lizard en Timmie de lab assistente

Dit komische duo was te zien op de buis. Alle Sinclairs hielden van de wetenschappelijke blunders waardoor er weer een nieuwe Timmie nodig was.

https://www.youtube.com/watch?v=ZO9Kt9-MFgM

Ik mis Dinosaurs nog steeds. In die tijd waren er niet veel sitcoms als deze. Ook nu waagt men zich niet snel aan zo een serie of sitcom. Het zou trouwens ook nu een hit zijn als de onderwerpen van deze tijd zouden zijn, denk je ook niet? Zelf vond ik de Baby het leukst, en jij? Laat het ons weten in een reactie op Facebook.

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...