Ketnet wrapper vroeger en nu

Via: Ketnet | youtube.com (capture) | Televisie job

Ilse Van Hoecke

De vrolijke blonde Ilse Van Hoecke was een geliefde oude ketnetwrapper. Ze presenteerde ook het populaire programma 100% Bakvis, dat legendarisch werd omwille van het ‘bloep’-geluidje dat ze maakten met hun mond. Je herkent haar op de foto meteen met dat speldje in haar haar!

Zowel op televisie als op de radio presenteerde Isle nog een heleboel Vlaamse programma’s. Haar laatste wapenfeit in de mediawereld was als presentatrice voor Libelle TV. Wie haar vandaag nog aan het werk wil zien, moet naar de Thomas More Hogeschool gaan, hier leidt ze toekomstige kleuterleiders op als halftijdse docente. Over een carrièreswitch gesproken.

An Jordens

Deze oude ketnetwrapper herinnert iedereen zich, want An deed het maar liefst 7 jaar lang. Net zoals Ilse Van Hoecke presenteerde ze het programma 100% Bakvis. Daarna leek An plots van de aardbol verdwenen.

Niets is minder waar. In 2012 begon An achter de schermen te werken bij productiehuizen. Eerst bij De TV-Makers en vervolgens Hotel Hungaria. Vandaag werkt ze als mediaconsulente. Ze is een van de weinige oude ketnetwrappers die zelf niet meer op het scherm komt. Toch gebruikt ze haar kennis nog als consulente.

Geplaatst door An Jordens op Woensdag 19 juli 2017

Ianka Fleerackers

Ianka Fleerackers werd vooral bekend als de koppige Prinses Prieeltje uit het kinderprogramma Kulderzipken. Maar daarnaast was ze ook ketnetwrapper. Ze was altijd heel expressief en dat maakte haar geliefd.

Via: youtube.com (capture) | DeeJay PT

Ianka Fleerackers bleef acteren en schrijven. En dat doet ze nog steeds. Ze was columniste bij Flair en speelde in allerlei Vlaamse films en televisieprogramma’s mee. Haar recentste project het is het opstarten van haar productiehuis Wild Goose Stories, ze publiceren crossmediale boeken. En ja, haar kapsel is nog steeds even vurig.

Staf Coppens

Favoriete oud-ketnetwrapper bij vele – ondertussen – vrouwen. Staf Coppens presenteerde de topprogramma’s Stafkes Straffe Kost en Stafari.

Samen met zijn broer Mathias Coppens maakt Staf nog steeds programma’s voor VTM. Denk maar aan Het Lichaam van Coppens, waarin ze allerlei gekke experimenten uittesten. Ook Hollywood in ’t Echt en de Code van Coppens woerden door de broers gepresenteerd. De broers samen is een succesformule. Of de baard ook zo’n succesformule is laat ik aan jou over…

Henk Vermeulen

Hij was er bij vanaf het begin. Henk verwelkomde kinderen vijf jaar lang op Ketnet als ketnetwrapper. Daarna werkte hij als producer achter de schermen en klom zo verder de carrièreladder binnen de VRT op. Wij herinneren ons toch vooral zijn flauwe mopjes.

Vandaag werkt Henk als lesgever bij Luca School of Arts. Niet verbazend, aangezien hij oorspronkelijk cinema gestudeerd heeft.

Geplaatst door Henk Vermeulen op Woensdag 12 december 2018

Welke van deze oude ketnetwrappers was jouw favoriet? Vertel ons waarom in een reactie hieronder!


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer