Life with Louie

Via: Life with Louie (capture)

Ken jij de tekenfilm ‘Life with Louie’ nog? Deze werd uitgezonden bij Fox Kids en was echt geweldig. Wij geven 11 redenen waarom deze tekenfilm zo fantastisch was!

Life with Louie: een hilarische animatieserie

De animatieserie Life with Louie is van Amerikaanse oorsprong. Het programma is gebaseerd op de jeugd van de bekende stand-up comedian Louie Anderson. In de serie groeit Louie met zijn familie op in het fictieve stadje Cedar Knoll. De eerste twee afleveringen werden in 1994 uitgezonden.

In Nederland is deze serie nagesynchroniseerd en werd uitgezonden op Fox Kids. Ook fan van de serie? Wij zetten 11 redenen op een rijtje waarom de serie zo geweldig was!

1. De geweldige intro

Die tune kreeg je gewoon níet meer uit je hoofd!

2. De combinatie van tekenfilms en echte mensen

Louie vertelt elke keer over zijn leven van vroeger. Dat zijn stukken met Louie Anderson, die in de camera aan het praten is. En daarna zien we de tekenfilms.

Life with Louie
Via: Life with Louie (capture)

3. Vader Andy

De vader van Louie praat (ongelooflijk) veel over het leger. En hoewel dat soms vervelend kan zijn, is het ook erg vermakelijk! Komt ie weer met z’n: “Ik als veteraan…”

andy
Via: Life with Louie (capture)

4. Moeder Ora

De moeder van Louie is daarentegen gewoon een hele lieve vrouw.

ora
Via: Life with Louie (capture)

5. Een vis met overgewicht

De vis Pepper was eerst klein, maar heeft (door al het voeden van Louie) overgewicht en is de grootste vriend van Louie. Dat vonden we echt geweldig!

Hier kun je de hele aflevering bekijken:

6. De stemmen…

De stemmen waren geweldig. Kijk hier eens hoe de mensen eruit zien achter de stemmen:

Er zijn nog meer redenen waarom Life with Louie zo geweldig was. Wat dacht je van zijn broers en zussen? (zie #10). Lees verder op de volgende pagina!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer