We gaan verder met de laatste 5 typerende momenten tijdens het spelen van Monopoly! Welke komen jou nog bekend voor of mis jij juist? Laat het ons weten in een reactie onderin!

13. Tijd om te bouwen!

In mum van tijd rijzen de eerste huisjes en later hotels! En dan kwam al snel de vraag: “Huur! Hoeveel nachtjes slapen?”

14. Je slimme broer had alweer een financiële truc!

Onder het mom van “Nee, je hoeft nu niet te betalen!“, kreeg je het voorstel om je geld te behouden, maar wel voor een lening met rente van 10%. Tja, jij wilde ook een keer huisjes bouwen, dus… OK! Altijd weer die oude broers!

Via: giphy.com

15. Gevangenis… ALSJEBLIEFT!

Ineens is de gevangenis de mooiste plaats van het spel geworden. Lekker 3 beurten uitrusten zonder huur te betalen, je deed er alles voor!

16. Hoe het vaak eindigt…

Via: giphy.com

17. De winnaar/verliezers ruimt op…

Via: imgur.com

EXTRA: De nieuwste versie: elektronisch betalen!

Natuurlijk ontwikkelt Monopoly ook door en daardoor bestaat er nu alweer een versie waarmee je met kaart betalen kan…

Herkenbare Monopoly-momenten voor jou?

Welke van deze typerende momenten komen jou ook bekend voor? Laat het weten in een reactie onderin! Vergeet natuurlijk ook niet deze herinneringen te delen met je Monopoly-maatjes. Kun je nu echt geen genoeg krijgen van dit geniale spel: er is zelf een versie van Monopoly met Disney schurken… Nog een potje?

Lees ook: De 19 meest typerende momenten aan een potje Kolonisten van Catan!


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer