12 redenen waarom we vroeger zo van Cheers hielden!

Door

Raymond Zachariasse

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

8. Football

In Cheers is Sam Malone een baseball speler, maar eigenlijk was het de bedoeling dat Sam een professionele football speler zou zijn. Dit kwam omdat Ted Danson niet de eerste keus was voor zijn iconische rol. Vanwege zijn postuur is het beroep van het personage aangepast.

9. Waar is mijn haar?

Ted Danson, barman Sam, droeg een toupee tijdens de opnamens. Het grappige is dat zijn personage Sam Malone een soort ongezonde fascinatie had voor zijn haar en uiterlijk. Ted draagt alleen in zijn series en films een toupee. Hij schaamt zich er niet voor, zoals blijkt uit het volgende fragment. Goed gedaan, Ted.

10. Frasier

Zeggen we Cheers, dan moeten we het ook over Frasier hebben. Dit personage – fantastisch gespeeld door kelsey Grammar, maar alleen ingehuurd voor 6 afleveringen – bleek uiteindelijk zo populair dat het niet alleen mocht blijven, maar ook z’n eigen serie kreeg.

11. Bloopers

En de bloopers, want die zijn er natuurlijk ook.

12. Last call

Goed, nog eentje dan. Gewoon omdat we zulke grote fans waren en zijn van deze briljante serie. In dit fragment gunnen de makers van de serie ons een blik in de keuken en het is tevens een mooi overzicht van alle hoogtepunten uit de serie Cheers.

Waar zijn ze nu?

Altijd leuk om te weten hoe de cast van Cheers er nu uitzien en wat ze allemaal na de laatste aflevering van Cheers uitgespookt hebben. Natuurlijk zal iedereen wel weten dat Woody Harrelson uiteindelijk de meest bekende acteur is geworden, maar hoe is het met de rest vergaan?

Ook zo genoten van deze Cheers-terugblik? Vergeet dan dit artikel niet te delen!

Lees ook: Herinner je je Frasier nog? Deze 10 dingen wist je vast nog NIET!

Raymond Zachariasse is een Nederlandse schrijver van vooral jeugd- en prentenboeken. Geboren en getogen in Woerden sinds 9 September 1969. Veel van zijn verhalen zijn gebaseerd op zijn jeugd en spelen zich af in Woerden en omstreken. Sinds zijn jeugd heeft hij een grote interesse in het fantastische en mystery en daardoor is het geen geheim dat veel van zijn verhalen ook afspelen in verre oorden.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Share to...