SpangaS cast seizoen 1: zo gaat het nu met de acteurs

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

3

Laatste update:

3

SpangaS

In 2007 kwam de eerste aflevering van SpangaS op de buis. De leerlingen van het Spagalis College zijn inmiddels iets ouder… wij zochten uit het hoe het NU met ze gaat!

SpangaS, alweer 15 jaar geleden!

Wie kent de serie SpangaS niet? De Degrassi: The Next Generation, maar dan van eigen bodem! In deze serie volg je een groep tieners op de middelbare school. Zij maken hier allerlei avonturen mee tijdens de lessen, maar ook vooral buiten schooltijd.

SpangaS cast seizoen 1: zo gaat het nu met de acteurs
Via: SpangaS

SpangaS is nog steeds op de televisie te zien, maar vooral het eerste seizoen bezorgt ons nostalgische kriebels! Dit seizoen was in 2007 op de buis te zien en liet ons voor het eerst kennismaken met het Spangalis College – De coolste middelbare school van het land!

Hoe gaat het nu met de SpangaS-sterren?

Wij van de redactie gingen op onderzoek uit en kwamen erachter wat de cast van het eerste seizoen op dit moment doen! Zo werken er op het moment twee in de horeca en is een van de actrices actief als illustrator. Wie doet wat?

Spangalis college spangas televisie
Via: SpangaS (capture)

1. Nasim gespeeld – Chems Eddine Amar

Chems Eddine speelde Nasim in de serie SpangaS. Hierna was hij onder andere te zien in de film Assepoester of WOLF en series als Vrienden Zonder Grenzen en Flikken Maastricht.

Nassim Lana Spangas
Via: Spangas (capture)

Inmiddels heeft hij de filmwereld achter zich gelaten en brengt hij veel tijd met zijn dochtertje door! Wel is hij af en toe nog in het theater te zien!

Geplaatst door Chems Eddine Amar op Donderdag 2 november 2017

2. Flip en Tobias – Marius & Jasper Gottlieb

Deze tweeling was na hun rol in SpangaS nog te zien in de Nederlandse film Verliefd op Ibiza alvorens zij voorgoed afscheid namen van de acteerwereld. Maar samen hebben ze een nieuwe uitdaging gevonden!

Flip Tobias Spangas
Via: Spangas (capture)

Ze hebben namelijk hun eigen kookboek ontworpen! Daarnaast is het gelijknamige programma De Worsten van Babel te zien op Disney+.

3. Avalanche – Talisia Misiedjan

Voor Talisia was SpangaS haar enige acteerklus. Ze is inmiddels mede-eigenaar van een management en castingbureau in Amsterdam.

Avalanche Jole Spangas
Via: Spangas (capture)

Tot haar bureau horen onder andere influencers als Tim Hofman, Anna Nooshin, Kaj Gorgels en Geraldine Kemper. Grote namen dus!

4. Jolé – Gaby Blaaser

Gaby is nog steeds te zien op televisie. Ze had een rol in de bekende soap GTST en daarnaast was ze te zien in Expeditie Robinson in 2016.

Avalanche Jole Spangas
Via: Spangas (capture)

In 2020 deed ze mee aan het programma De Bachelorette, waar zij op zoek ging naar de liefde van haar leven. Ze houdt zich nu o.a. bezig met het aanprijzen van producten op haar Instagram-account.

Gaby ziet er nu zo uit!

5. Fay gespeeld – Titia Hoogendoorn

Titia was net als Chemseddine te zien in de politieserie Flikken Maastricht. Daarnaast had ze nog een klein rolletje in de serie: De Co-assistent.

Fay Barry Spangas
Via: Spangas (capture)

Op het moment is ze actief als Illustrator en schrijfster. Daarnaast had ze haar eigen YouTube-kanaal genaamd Dingen voor Dingen. Helaas zijn daarop het afgelopen jaar geen video’s meer verschenen. Recent bracht ze haar boek ‘Hoe ik van mijn rijangst afkwam’ uit.

6. Irmak – Fatma Genç

Gaby was ook na haar succes in SpangaS nog in verschillende films en series te zien.

Irmak Luxor Spangas
Via: Spangas (capture)

Ze had een relatie met SpangaS-collega Jasper en haar beste vriendin is niemand minder dan…. Talisia! Ze is momenteel trotse moeder en deelt haar leven op Instagram met haar ruim 6.000 volgers.

7. Lana – Roos Smitt

Roos ken je naast haar rol in SpangaS ook van de bekende reclamespotjes van de Plus supermarkt.

Nassim Lana Spangas
Via: Spangas (capture)

Op het moment maakt ze vooral veel posts voor haar Instagram- en YouTube-kanaal genaamd Roos Metje! Ze is (prenatal) yoga instructrice en deelt daarover regelmatig foto’s op haar Instagram.

8. Frank van Hamel – Vincent Moes

Vincent Moes bleef maar liefst 4 seizoenen aan SpangaS verbonden. Vooral vóór SpangaS was hij erg actief.

Frank van Hamel Spangas
Via: Spangas (capture)

Zo speelde hij onder andere in de serie Oppassen! en Rozengeur en Manenschijn. Inmiddels is Vincent maar liefst 20 jaar actief in de acteerwereld en hij denkt zeker nog niet aan stoppen!

9. Barry – Tim Murck

Tim speelde maar liefst in 208 afleveringen van SpangaS(!). Na zijn rol in SpangaS speelde hij onder andere in Baantjes en had hij een van de hoofdrollen in de serie Feuten.

Fay Barry Spangas
Via: Spangas (capture)

Inmiddels is hij nog steeds actief in de acteerwereld en is hij gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee kinderen!

Hier zie je hem samen met Gaby (Jolé in SpangaS) oude herinneringen ophalen aan de serie!

10. Luxor – Sebastian Wulff

Sebastian is naast zijn rol in SpangaS vooral bekend geworden met het presenteren van Villa Achterwerk. Daarnaast was hij te zien in de serie Raveleijn.

Irmak Luxor Spangas
Via: Spangas (capture)

Op het moment is hij nog steeds actief in de televisiewereld, maar woont hij part-time in LA en heeft zich volop gericht op social media en digitale marketing!

Visa renewed! Happy Independence Day Weekend! ??

Geplaatst door Sebastian Wulff op Vrijdag 3 juli 2020

Jouw favoriet uit SpangaS?

Wie was jouw favoriet uit het de nostalgische middelbare school? Laat het weten in een reactie onderin en deel dit artikel met andere SpangaS-fans!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

3 gedachten over “SpangaS cast seizoen 1: zo gaat het nu met de acteurs”

  1. Ik ben fan van de tweeling ? als ik hun programma zie op 24 kitchen (de worsten van Babel) laat ik hem ook altijd aan staan ?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...