nick carter backstreet boys

Via: amazon.ca

Nick Carter was in de jaren 90 het idool van veel meisjes. Maar hoe gaat het nu met deze hunk? Natuurlijk hebben we ook veel actuele foto’s voor je opgezocht.

Nick Carter

Nick Carter is geboren in 1980 in Jamestown en komt uit een grote familie; hij heeft 3 zussen en een broer, een halfzus, een stiefzus en stiefbroer (uit eerdere huwelijken van zijn vader). Een zus van Nick is helaas in 2012 overleden. Vanaf 1990 heeft hij veel audities gedaan en was hij regelmatig te zien in reclames, maar zijn echte succes kwam pas toen hij in 1993 bij de Backstreet Boys.

Nick Carter reach for a book
Via: youtube.com (capture) | Reach for a book

Hier zie je hem bij een auditie

Het begin van The Backstreet Boys

In de verschillende audities, die de jonge Nick ondernam, kwam hij AJ McLean en Howie Dorough. Met dit zanggroepje gingen ze op zoek naar een manager en eenmaal gevonden, werden ook Kevin Richardson en zijn neef Brian Littrell toegevoegd aan de band. The Backstreet Boys waren een feit. Nick Carter, die op 12 jarige leeftijd bij de groep zat speelde eerst drums en gitaar en werd een belangrijke leadzanger van de groep, ook al zongen ze allemaal.

Nick was voor veel jonge fans het ultieme idool en de Hitkrant- en Break Out-posters hingen dan ook op menig kamer. Het tieneridool tourde over de hele wereld en meisjes werden spontaan verliefd op de blonde zanger.

Via: youtube.com (caption) | Backstreet Boys

Wist je dat…

  • Nick werd na een auditie gevraagd voor Disney’s Mickey Mouse Club, maar tegelijk voor een ‘nieuwe band’; hij moest kiezen en waarschijnlijk weet iedereen wel wat zijn keuze was…
  • Hij speelde in 2004 in de horrorfilm The Hollow. Hij zou nog in een andere horrorfilm spelen, maar deze werd geannuleerd.
  • Hij kreeg een aantal ’titels’ waaronder: The Biggest Teen Idol en stond hij in de lijst van 50 Most Beautiful People in the World.
  • Er zijn wereldwijd maar liefst 80 miljoen albums verkocht door de Backstreet Boys.

Herinneringen ophalen

We moeten natuurlijk even je geheugen opfrissen met een aantal iconische nummers van de Backstreet Boys alvorens we verder gaan met het heden.

Hoe is het nu met Nick Carter?

Wij zijn voor je op zoek gegaan naar Nick Carter en vooral hoe het nu met hem gaat. Wij hebben natuurlijk actuele foto’s van hem en alle ins- en outs van de afgelopen jaren. Lees snel verder op de volgende pagina.

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer