Hoe is het 17 jaar later met Tante Soesa en Sassefras (+foto’s)

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tante Soesa, oftewel Daphny Muriloff is veel actief geweest in de tv-wereld, wij hebben voor je uitgezocht wat ze allemaal heeft gedaan de afgelopen jaren. Natuurlijk hebben we ook een foto voor je.

Daphne Muriloff

Daphne Muriloff is zowel voor als achter de schermen actief geweest. Alhoewel het de laatste jaren wat rustiger is geweest, zijn er toch veel programma’s, series en films van haar hand gekomen. Zo speelde ze in 2006 bijvoorbeeld in Sinterklaas en Pakjesboot 13. Er zijn veel mensen die ook niet weten dat Muriloff van 1993-1999 de uitvoerende producent van Telekids was en ook Pittige tijden voor haar rekening heeft genomen.

Recenter ging ze aan de bak als uitvoerend producent van onder andere Nederland Muziekland (2015) en zagen we Muriloff ook als uitvoerend producent bij Wonderschool. Maar nu ben je natuurlijk benieuwd hoe jouw jeugd-heldin van vroeger er nu uitziet? Wij hebben een foto van ‘Tante Soesa’ gevonden in 2016. Hieronder zie je hoe ze eruit ziet.

Ralf Grevelink

Omdat Ralf Grevelink nooit ‘echt’ in beeld verscheen en altijd alleen als Sassefras zichtbaar was, hebben we weinig concrete informatie over hem. Wel hebben we – waarschijnlijk – een redelijk recente foto van de stemacteur gevonden.

Hieronder zien we Ralf Grevelink, de vermoedelijke acteur achter Sassefras.

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...