Zo gaat het nu, ruim 20 jaar later, met de Spice Girls!

Door

Lieve Huijs-La Haye

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Sporty Spice

Mel(anie) C begon in 1998 met een solocarrière. Zo scoorde ze in Nederland twee nummer 1 hits: Never be the same again (samen met Lisa Lopez van TLC) en I turn to you. Al tijdens de Spice Girls-tijd leed Melanie C. aan anorexia nervosa. Hierdoor zou ze later in een depressie beland zijn. Dit heeft ze zelf echter nooit bevestigd. In 2009 werd Melanie C moeder van een dochter. Eind 2017 zei Melanie C in een gesprek met het AD het volgende:

Maar nog steeds al die fotografen achter je aan en bodyguards om je heen: ik ben blij dat ik ervan verlost ben. Ik treed nog graag op, maar ik vind het ook prettig om met mijn dochter Scarlett van 8 naar school te wandelen of de metro te nemen naar de stad…

Sporty Sic Melanie C. -0637

Scary Spice

Melanie B heeft solo twee albums uitgebracht. Helaas voor haar werden beide albums geen succes. Mel B trouwde in 1998 met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, met wie ze een dochter kreeg. In 2000 gingen ze uit elkaar. Enkele jaren later, in 2006, raakte ze in verwachting van de acteur Eddie Murphy. In eerste instantie ontkende hij de vader te zijn. Maar twee maanden na de geboorte van hun dochter kon middels een DNA-test bewezen worden dat hij wel degelijk de vader is. Van 2007 tot 2017 was Melanie B getrouwd met Stephen Belafonte. Naar verluidt heeft de (vecht)scheiding haar heel wat geld gekost. Dankzij een miljoenencontract bij America’s Got Talent zou Melanie B gered zijn van een financiële ondergang.

Scary Spice - Mel B
Via: Wikimedia Commons, Phil Fieldman, CC

Posh Spice

Victoria is sinds 1999 met David Beckham getrouwd, samen hebben ze vier kinderen. Het huwelijk heeft al eens op springen gestaan nadat in 2004 geruchten naar buiten kwamen dat David vreemd gegaan zou zijn. Maar het stel heeft deze impasse overleefd, ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Sinds enkele jaren heeft Victoria haar eigen, succesvolle high-end kledinglijn, die vooral bestaat uit exclusieve jurken. Samen met haar man heeft ze een eigen, goedlopende parfumlijn.

Posh Spice - Victoria
Via: Wikimedia Commons, LGEPR, CC

Ginger Spice

Geri stapte in 1998 uit groep om een solocarrière te beginnen. Ze heeft enkele soloalbums uitgebracht met wisselend succes. Haar grootste hit was de cover van It’s Raining Men van The Weather Girls. Geri heeft later geprobeerd een acteercarrière te starten, maar deze kwam niet van de grond. In 2005 en 2006 heeft ze een aantal yoga dvd’s opgenomen.

Geri is getrouwd met Christian Horner, hoofd van het Red Bull Racing Formula One team. Samen hebben ze een dochter.

Baby Spice

Ook Emma begon na de Spice Girls met een solocarrière. Haar grootste hit werd ‘What took you so long?’ Maar de verkopen vielen tegen, daarom werd ze door haar platenmaatschappij ontslagen. Ook heeft Emma mee gedaan aan het televisieprogramma ‘Strictly Come Dancing’. Sinds 1999 heeft Emma een relatie met zanger Jade Jones. Samen hebben zij twee zoons.

Baby Spice - Emma
Via: Wikimedia Commons, Rita Saha, CC

Toch nog een reünie?

In februari van dit jaar werd het nieuws naar buiten gebracht dat er toch weer een reünie zou komen. Maar deze geruchten werden later door Victoria Beckham ontkracht. Wie weet wat de toekomst brengen zal, misschien bij een bruiloft? Wij houden het in ieder geval in de gaten!

Jouw favoriet?

Wie van de vijf dames was vroeger jouw favoriet of had jij juist een specifiek nummer dat je helemaal blauw draaide? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Lees ook: 12 meidengroepen waar we vroeger (stiekem) fan van waren!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...