Pokémon: het is zover, Ash Ketchum is eindelijk Pokémonmaster

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Pokemon Ash Ketchum serie vroeger featured

Het heeft even geduurd, maar het is dan echt zover. Ash Ketchum heeft zijn ultieme droom bereikt en is Pokémonmaster. Het was een flinke weg er naartoe, maar het doel is bereikt.

Pokemon Ash Ketchum serie vroeger vangen
Via: The Pokemon Company

Ash Ketchum in Pokémon

Ash Ketchum heeft heel wat jaren geprobeerd om zijn grote droom na te streven: wij wilde Pokémonmaster worden. Het heeft uiteindelijk toch zo’n 22 jaar geduurd, hetgeen gelijk stond aan 1080 afleveringen, geduurd.

Hij heeft nu de Alola League gewonnen, waardoor hij zijn titel eindelijk kan dragen. Een flinke prestatie voor dit fictieve karakter uit de welbekende pokémonserie.

Lees ook: Hoeveel zijn jouw oude Pokémonkaarten nu waard?

Felicitaties en het einde?

Veronica Taylor, de stem van Ash in de Engelse versie feliciteerde haar Japanse collega Rica Matsumoto op Twitter na deze overwinning. Ze schreef: Hard ‘werken, vastberadenheid, goede vrienden en een beetje geluk werpen vruchten af.’

Ash ketchum Pokémon Pokémonmaster serie
Via: The Pokemon Company

De vraag is natuurlijk: wat betekent dit verder en wanneer kunnen we die aflevering zien? In Amerika is de aflevering die Sun & Moon – Ultra Legends heet op 18 januari 2020 te zien. Het is echter niet duidelijk wanneer we deze in Nederland kunnen gaan bewonderen.

Na Ash Ketchum als Pokémonmaster

Naast het bekijken van de aflevering weten we nu ook nog niet wat dit precies betekent voor de immens succesvolle serie (en films, merchandise, games en meer). Helaas is daar nog niets over bekend, maar we weten al wel dat er een film uitkomt van Pokémon in 2020. Hoe de serie zich verder zal ontwikkelen moet op langere termijn gaan blijken.

Pokemon Ash Ketchum serie vroeger
Via: The Pokemon Company

Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...