Weet je nog, het einde van de vakantie kwam in zicht en het werd tijd om naar de schoolcampus van de V&D te gaan om daar nieuwe spullen uit te zoeken zoals een agenda (HEEL belangrijk), pennen, etui en allerlei andere zaken. Nu is de schoolcampus er niet meer, maar er zijn wel nog heel veel back-to-school aanbiedingen die meer dan interessant zijn. Die hebben we dan ook voor je op een rij gezet.

1. Laptops: dit is het moment

Tegenwoordig heb je natuurlijk nog steeds schriften en pennen nodig, maar steeds vaker zien we ook dat er laptops verplicht worden gesteld. Daarom is de back-to-school-periode altijd de beste tijd om een nieuwe laptop te kopen, er zijn dan simpelweg veel aanbiedingen! Hieronder een aantal aantrekkelijke opties.

Lees ook: Dit zijn de 5 populairste (en goedkope) Chromebooks van 2018

Via: Wikimedia Commons, BCDS, CC

2. ‘Schooloutfits’

Of je nu per se nieuwe outfits moet kopen als je naar school gaat is natuurlijk de vraag, maar (kinder)kleding met korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Via: pixabay.com

3. Schoolspullen

Natuurlijk had je een etui, agenda, rekenmachine en nog veel meer nodig. Die zijn ook nog steeds volop verkrijgbaar uiteraard.

Via: pixabay.com

4. Rugzakken

Natuurlijk heb je ook een goede tas nodig, ook daar zijn altijd interessante deals voor te vinden rond deze periode.

Via: pixabay.com

5. Smartphones

School en smartphones gaan niet per se hand in hand tijdens de back-to-school periode, maar we zagen wel veel aanbiedingen voorbij komen. Daarom hebben we er een aantal voor je op een rij gezet.

Compleet overzicht back-to-school aanbiedingen

Veel winkels hebben speciale back-to-school-pagina’s met een volledig overzicht van alle aanbiedingen voor het nieuwe schooljaar. Daar kun je uiteraard ook een kijkje nemen.

Wat zijn jouw herinneringen aan ‘back-to-school’? Laat het weten in de comments!

Lees ook: 18 geweldige (en spannende) herinneringen aan de schoolfotograaf!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer