Herken jij (18 jaar later) de cast van Melrose Place nog terug? [beelden]

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

5. Jake Hanson (Grant Show)

Volgens velen was Jake de knapste bewoner van het complex. Daarom was hij ook bouwvakker en motorliefhebber zodat hij vaak met ontbloot bovenlichaam rond kon paraderen. En dat liet de dames in het complex niet ongemoeid. Hij had relaties met zo’n beetje alle vrouwelijke bewoners, maar zijn grote liefde was Jo Reynolds. In seizoen vijf vertrok Jake naar een ex-vriendin.

Grant Show was in Amerika al redelijk bekend door zijn rol in de soap Ryan’s Hope. Na ‘Melrose Place’ speelde hij in vele andere series. In Maart 2017 werd hij gecast als Blake Carrington in de remake van ‘Dynasty’. Goed kijken: Hier is Grant Show te zien als Blake Carrington in een trailer van ‘Dynasty’.

https://www.youtube.com/watch?v=F3JrjgHodkM

6. Matt Fielding (Doug Savant)

De homosexuele sociale werker Matt leefde een heel braaf leven in vergelijking met zijn medebewoners. Hij had vooral veel last van ernstige discriminatie wegens zijn geaardheid. Hij werd daarom ook meerdere keren in elkaar geslagen. Matt kreeg wel relaties met mannen, maar daar kregen we niet heel veel van te zien. Dit leidde tot veel kritiek. Matt raakte drugsverslaafd, kickte af en verhuisde naar San Francisco. Later hoorden de andere bewoners dat hij daar om het leven was gekomen bij een auto ongeluk.

Doug Savant was na ‘Melrose Place’ te zien in heel wat TV series. Van 2004 tot 2012 speelde hij in ‘Desperate Housewives’. Doug Savant is twee keer getrouwd. Zijn huidige vrouw is zijn tegenspeelster uit ‘Melrose Place’ Laura Leighton. Hij heeft in totaal vier kinderen. Hier een interview met Doug Savant en zijn vrouw Laura Leighton.

7. Jo Reynolds (Daphne Zuniga)

Fotografe Jo had een hechte relatie met Jake, maar dat liep mis en ook zij kon een leven vol drama tegemoet zien met baby’s die gestolen werden, rechtszaken, gebroken harten enzovoort. Maar voor Jo liep het allemaal goed af in de armen van haar grote liefde Dominique.

Daphne Zuniga speelde ook in diverse TV series na haar vertrek. Ze is daarnaast een milieuactivist en ze werkt voor diverse organisaties om het milieu onder de aandacht te brengen.

8. Kimberley Shaw (Marcia Cross)

Deze gevaarlijke collega van Michael Mancini draaide helemaal door toen haar relatie met Michael spaak liep. Ze haalde de gekste dingen uit om wraak te nemen. Tenslotte blies ze ook heel Melrose Place op. Uiteindelijk stierf ze (voor de tweede keer) en hoopte iedereen dat ze nu voorgoed van haar af waren. Behalve die arme Michael dan….

Marcia Cross was een zeer succesvolle soapster en na ‘Melrose Place’werd ze nog veel succesvoller toen ze Bree van der Kamp speelde in ‘Desperate Housewives’.  Marcia Cross is getrouwd en heeft twee kinderen.

.

9. Sydney Andrews (Laura Leighton)

Sydney was het jongere zusje van Jane. Niet vies van wat bedriegerij en leugentjes begon ze een relatie met haar zwager Michael. Natuurlijk liep dat niet goed af. Sydney werd een paar keer bijna vermoord, maar was zelf ook niet bang voor het overhalen van een trekker van een pistool. Ze raakte verslaafd en stierf bij een auto ongeluk. Gelukkig was ook dat maar tijdelijk en dook ze compleet met een dochter later weer op.

Laura Leighton zou maar kort in ‘Melrose Place’ blijven maar Sydney bleek al snel populair. Laura Leighton was recent te zien in de serie ‘Pretty Little Liars’. Ze is getrouwd met medespeler Doug Savant en heeft twee kinderen.

10. Amanda Woodward (Heather Locklear)

Amanda was  Alisons baas. Hoewel geen van de bewoners lieverdjes waren, spande Amanda toch echt de kroon. Ze sliep met elke mannelijke bewoner van het complex en draaide haar hand niet om voor een hele serie aan misdaden. Amanda komt dan ook vaak voor op Amerikaanse lijsten van Beste Slechterik Ooit en Grootste TV Bitches allertijden. Tja…

Heather Locklear werd naar ‘Melrose Place’ gehaald om de kijkcijfers wat op te krikken. Ze kreeg ook de status Special Guest Star hoewel ze een vast cast lid was. Heather Locklear was al een ster door haar rol in ‘Dynasty’. Ze heeft na ‘Melrose Place’ nog in hele veel andere series en films gespeeld. Haar privé leven was ook een soap opera door haar voorkeur voor relaties met bekende muzikanten zoals Richie Samborra en Tommy Lee. Ze verloofde zich ook met Jack Wagner, haar tegenspeler in ‘Melrose Place’. Heather Locklear kwam later in het nieuws door twee vermoedelijke pogingen tot zelfmoord als gevolg van depressie.

Heather Locklear in ‘Too close to home’uit 2016

11. Peter Burns (Jack Wagner)

De manipulatieve arts Peter Burns verscheen in het derde seizoen. Hoewel hij relaties had met meerdere vrouwen was Amanda zijn grote liefde. Deze romance kende wel een happy end op een tropisch eiland.

Jack Wagner is een echte soapster. In Nederland was hij vele jaren te zien in ‘The Bold and The Beautiful’. Hij is daarnaast een zanger met verschillende albums op zijn naam. Hij golft ook graag en goed. Jack Wagner geeft een rondleiding bij een fotoshoot van ‘The Bold and The Beautiful’.

Lees ook: Retro soaps: aan welke van deze 10 was jij vroeger verslaafd?

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...