de droomshow

Via: De Droommshow (capture)

Wellicht was De Droomshow wel de leukste spelshow van de jaren ’90! Met name de derriedouche was altijd mooi om te kijken… We halen even herinneringen op!

Weet je nog? De Droomshow!

Het spel bestond uit vijf ronden waarin de jongens het tegen de meisjes opnamen. Iedere keer met een ander thema en bijbehorend decor (zoals de onderwaterwereld, het spookslot, de riddertijd, de jungle of de snoepfabriek).

De Droomshow televisie vroeger
Via: AVRO / youtube.com (capture) | De Droomshow

Terugblik naar De Droomshow

Om alvast wat herinneringen op te halen van De Droomshow, hebben wij hieronder een fragment uit 2001. Dat is weer puur genieten. Hieronder ontdek je nog meer herinneringen van het programma!

1. De vaste figuren

Naast de presentator, kwamen er verschillende figuren in voor: de Badmeester, Assi en Stent, maar niet te vergeten Klaas Vaak!

Via: youtube.com (capture) | De Droomshow

2. De Derriedouche

Over de jaren heen waren er ook verschillende spelelementen, maar vaste prik was wel de Derriedouche met de welbekende eenden, waar je op moest drukken.

Via: youtube.com (capture) | De Droomshow

3. Nog 10 seconden nu nog maar een paar en dan…

Wie kon de ‘laatste 10 seconden’ niet meezingen?

4. Het leuke slotlied

En dan hadden we natuurlijk nog altijd het einde met de bekende tune:

De Droomshow: jouw favoriete herinnering

Wat vind jij het meest typerende filmpje voor de Droomshow? Laat het weten in de comments hieronder!

Lees ook:


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer