Deze 19 dingen deed jij vroeger met je BESTE vriendin

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Vroeger had je naast alle vriendinnen, één vriendin die er met kop en schouders tussenuit stak. Jouw beste vriendin en dat kon je merken ook! Jullie waren altijd samen en deden de gekste dingen, ze verdiende daarom absoluut een plekje in je MSN naam. 

Je beste vriendin…

Als jonge meiden deden jullie de leukste en tofste dingen. Want samen konden jullie de wereld aan! Jullie waren niet uit elkaar te houden, deelde de diepste geheimen en deden wellicht ook deze 18 dingen 🙂 Wat deed jij vroeger altijd met je beste vriendin? Laat het weten in een reactie onderin of deel het met je beste vriendin! Wat is er nou leuker dan samen herinneringen ophalen?

1. Jullie bedachten je eigen geheimtaal

Niemand begreep waar jullie het over hadden, en dat was nou net de bedoeling 😉 Jullie geheimtaal was natuurlijk inclusief alle rare handgebaren, dat maakte het helemaal af!

roddelen vriendinnen bff fluisteren
Via: pixabay.com | Olichel, CC

2. Verkering voor elkaar vragen

Want dat was natuurlijk stukken gemakkelijker dan dat je het zelf moest doen! Het enige wat je zelf durfde was een briefje sturen…

Verkering vragen briefje klas doorgeven
Via: depositphotos.com | ArturVerkhovetskiy

3. Foto’s maken, van elkaar en met elkaar

De vriendschap moet natuurlijk worden vastgelegd. Dus, tijd voor een make over en een foto shoot! Ergens op een kast zette je de camera op zelfontspanner terwijl jullie stoer poseerde voor een muur vol hitkrant posters.. Of natuurlijk eentje waarin je goed scheel kijkt, altijd grappig!

Foto maken scheel kijken
Via: pixabay.com | Pezibear, CC

4. Msn’en! Uren lang

Je beste vriendin verdiende absolúút een plaatsje in je msn naam.

5. Bij elkaar logeren

Want alleen de dagen door de week waren nog niet voldoende, ook in het weekend waren jullie samen om de hele nacht in je pyjama meiden films te kijken, chips te eten, cola te drinken en uiteindelijk lekker charmant in slaap vallen 😉 Wat een gezelligheid!

Afbeelding wordt geladen…

6. Het lezen van elkaars dagboek

Níémand maar dan ook echt NIEMAND mocht je dagboek lezen. Behálve je beste vriendin natuurlijk, die had overal privileges voor.

South Park dagboek vrienden vriendinnen
Via: South Park (capture)

Méér best friends herinneringen…

We zijn er nog niet dus kijk snel verder op de volgende pagina! Wat dacht je van die BFF-kettingen? (zie 7.)

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...