Quiz | Ben jij een echte Disney fashion expert?

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

2

Laatste update:

2

Natuurlijk heb je als nostalgie-liefhebber al vele Disney films gezien (en waarschijnlijk meer dan één keer), maar herken je de persoon ook aan de kleding? Doe de Disney fashion quiz…

Zelfs bij vroegert.nl zijn de Disney-films al vaak voorbij gekomen. Zo hebben we apart stil gestaan bij de prinsessen, maar ook bij de Disney-prinsen. Nu is natuurlijk de vraag, hoe goed alle kenmerken van zo’n film in je geheugen gegrift zitten. Daar hebben we een kleine test voor!

Disney fashion quiz

We hebben een hele kleine, maar krachtige test voor je! Het zijn maar vijf vragen, maar zo kun je er toch achter komen, of je een beetje hebt opgelet tijdens die vele Disney-uren die je gemaakt hebt als kind (en als volwassene waarschijnlijk). Kijk snel hoeveel je van deze vijf vragen goed hebt en laat het ons weten in een reactie onderin!

Succes, hier komende de vragen:

Wat was jouw score?

En, hoe heb je het ervan afgebracht? Ben je echte Disney modekenner of was je toch altijd teveel meegesleept in het verhaal, dat je daar even niet op lette? Laat je score weten in een reactie onderin! We zijn benieuwd…

Lees ook: 18 dingen uit Disney films die je nog nooit waren opgevallen!

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

2 gedachten over “Quiz | Ben jij een echte Disney fashion expert?”

Plaats een reactie

Share to...