Napster computer 2000 muziek downloaden

We denken aan 2000 niet als iets dat lang geleden was. Veel gebeurtenissen lijken nog zo dichtbij, maar het is ondertussen alweer achttien jaar geleden. We hadden nog maar 6 miljard medebewoners, Jennifer Aniston trouwde met Brad Pitt en de Nintendo GameCube kwam op de markt! We hebben een opsomming gemaakt van 10 dingen in 2000. Eerlijk zeggen: voel jij je al oud?

1. De Millenium-wisseling

In 1999 was iedereen er bang voor dat de wereld zou vergaan in 2000. Dit ondermeer omdat de computers niet berekend zouden zijn op het jaar 2000. Tijdens de jaarwisseling was de spanning dan ook om te snijden. En toen gebeurde er… NIETS!

2. Sims werd gelanceerd!

Het populaire computerspel The Sims werd in 2000 gelanceerd en iedereen was volledig in de ban van de mensen wiens leven je kon beheersen. We hoopten allemaal dat onze Sims lang en gelukkig zouden leven en bouwden prachtige huizen voor ze.

3. Dommelsch reclame

De reclame van Dommelsch viel op, omdat hij slim in elkaar zat. Twee archeologen snappen maar niet wat er is gebeurd met de doodshoofden die ze vinden. Er werd door iedereen over gepraat. Ken je deze reclame nog?

4. Abel met onderweg

In 2000 zongen we allemaal mee met Abel, de krullenkop die een grote hit scoorde met ‘Onderweg’. Het nummer wordt nog steeds regelmatig gedraaid op de radio.

5. S Club 7

Ook dansten we allemaal mee met S Club 7. Het nummer Don’t Stop was meteen een grote hit.

We hebben nog 5 geweldige 2000-herinneringen op de volgende pagina! Wat dacht je van die ‘enge film’? (zie #9)

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

4 gedachten over “Voel jij je al oud? Dit gebeurde er dus in 2000!”

  1. Dat waren nog eens mooie tijden, alles was nagenoeg nog steeds hetzelfde en toch voelde alles gloed nieuw aan, toen ik nog op school en nog werkte bij de opstap, toen ik nog verkering had met ‘n meisje, tja daar kan echt vrijwel niets tegenop,

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer