Felicity: zo gaat het nu met de cast van deze hitserie

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Felicity serie vroeger cast feat

De hitserie over de naïeve Felicity met prachtige lokken heeft ons hartje gestolen. Na de serie hebben wij, helaas, weinig gehoord over de cast. Het is niet zo dat ze nu wereldberoemd zijn, of wel?! Wij vragen ons daarom af hoe het nu met hen gaat.

Je studietijd: de beste tijd van je leven!

Op kamers gaan is heel wat. Het verlaten van je oude vertrouwde plekje is niet niks. Gelukkig zijn er vele anderen met jou die hetzelfde doormaken. Het ontdekken van jezelf, jouw zelfstandigheid, maar bovenal jouw eerste ervaring met het leven zonder jouw ouders op 5 minuten afstand.

Felicity serie vroeger cast
Via: youtube.com (capture) | ABC

Dat is precies wat Felicity doormaakt. Zij leert steeds meer op eigen benen staan en samen met haar nieuwe vriendengroep is zij klaar om het echte studentenleven te ontdekken. En dit alles deelt zij met haar vriendin thuis, Sally. Weet jij nog hoe zij al haar dagboeken opnam voor Sally met een ouderwetse taperecorder? Ken jij alle hoofdpersonages uit deze mooie intro nog?

Felicity Porter

Ingewikkeld, slim, mooi, verlegen en naïef. Zou jij Felicity zo omschrijven? In de serie ontwikkelt zij zich langzaam tot een sterke jonge vrouw die klaar is om de wereld te veroveren. Er zijn echter mensen die haar constant in verwarring brengen en afleiden. Liefde gaat niet over rozen. School en studie zijn een goede afleiding, vriendinnen dragen ook hun steuntje bij.

Felicity televisie serie
Via: Felicity | The WB

Het is en blijft Felicity, dus er zullen altijd momenten zijn waarop zij zich terugtrekt en even tot zichzelf moet komen. Herken jij dit ook uit je studietijd? Dat je af en toe de hectiek moest ontlopen? En toch staat één ding boven water, het was een fantastische tijd!

Vrienden van Felicity

Zonder je vrienden ben je nergens. Jouw jaren op de basisschool en middelbare school zijn voorbij en het afscheid van je vrienden viel je zwaar. Ergens besef je dat dit het einde kan betekenen van een jarenlange vriendschap. Iedereen kiest een eigen weg en het is nog maar de vraag of er in jouw nieuwe leven tijd is voor jouw oude.

.

Gelukkig maak je tijdens jouw studiejaren vrienden voor het leven. Zo was het ook voor Felicity. Hoewel zij met haar verlegen karakter toch wat meer moeite had om te wennen aan haar nieuwe leven en vrienden.

Wist je dat…

  • De universiteit van Felicity was gebaseerd op de echte van New York, maar deze geen toestemming gaf om hun naam te gebruiken, omdat ze bang waren voor minder representatieve verhaallijnen
  • Tijdens de trouwerij van Noel, in de allerlaatste aflevering van Felicity, moest Greg Grunberg toasten. Hij wist dat zijn stem niet te horen was, dus maakte hij er een totaal andere speech van, waardoor zijn medespelers in de lach schoten.
  • Een grappig feitje van Felicity is toch wel dat ze het over een iPad hadden, voordat er überhaupt een bestond.

Lees ook: Deze 14 dingen wist je vast nog niet van Felicity!

Felicity: de opening scene…

Laten we nog één keer terugblikken op de opening scene van de serie. Leuk om terug te zien toch?

Zo gaat het nu met Felicity en de cast

Nu we eindelijk weer ingeleefd zijn in de serie, is het tijd om te kijken hoe het nu met de cast gaat. Bekijk het op de volgende pagina! Ken jij alle hoofdpersonen nog?

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...