7. Julian McMahon – Cole Turner

Deze badboy speelde na Charmed nog de hoofdrol in de serie Nip/Tuck. Ook was hij te zien als Doctor Doom in de populaire Fantastic Four films. In 2014 trouwde hij met Kelly Paniagua . Eerder kreeg hij een kindje samen met zijn ex-vrouw Brooke Burns.

FWF_056

8. Drew Fuller – Chris Halliwell

De knappe Drew Fuller speelde Chris Halliwell in Charmed. Na Charmed was hij de tien in de serie Army Wives waarin hij een aanzienlijk grotere rol had. Ook speelde hij in enkele films als Perfect on Paper en Fatal Instinct. Hieronder een foto van de reizende hunk:

A post shared by D R E W F U L L E R (@drfuller) on

9. Ted King – Andy Trudeau

Ted king speelde na zijn rol in Charmed nog in heel veel andere films en series. Zo speelde hij in de populaire serie Prison Break en was hij te zien in One Life to Live. In 2008 trouwde hij met Maya Rodwell en ze kregen samen twee kinderen. Hieronder een foto van een blije Ted King:

A post shared by Ted King (@officialtedking) on

10. Kaley Cuoco – Billie Jenkins

Kaley speelde de rol van de – niet zo populaire – Billie Jenkins. Haar succes begon pas echt na Charmed. Zo speelde ze een hoofdrol in de hitserie The Big Bang Theory en was zij in verschillende films te zien. In 2013 trouwde zij met Ryan Sweeting, maar helaas was het huwelijk van korte duur. In 2016 scheidden de twee. Hieronder een foto van de knappe Kaley:

11. Greg Vaughan – Dan Gordon

Greg, oftewel Dan richtte zich na het succes van Charmed meer op soaps. Zo was hij te zien in General Hospital en Days of Our Lives. In 2006 trouwde hij met de Hollandse Touriya Haoud en samen kregen zij maar liefst 3 zoons. Het tweetal scheidde in 2014. Hieronder een recente foto van familieman Greg:

A post shared by Greg Vaughan (@gregvaughan) on

Wat was jouw favoriete Charmed karakter? Wie vind jij het meest veranderd? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook: Laat je betoveren door deze 15 interessante CHARMED feitjes!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer