Via: Wikimedia Commons | Hoebele, CC

8. Verdwalen op het grote terrein

Eenmaal op het festivalterrein zag je hoe groot een festival eigenlijk is. Met de plattegrond en line-up stevig in je vuisten gekneld, trotseerde je het veld. De verschillende podia en waar die zich juist bevinden heb je tijdens je eerste festival niet echt onthouden.

Festival

9. Feesten of slapen?

Je had al snel de smaak te pakken. Lekker zonnig weer, vrienden, drank, goede muziek,… Ja, je begrijp waarom je ouders je hiervoor afgeschermd hebben. Al snel merk je dat je ook keuzes moet maken op een festival: ga je slapen of blijf je heel de nacht feesten?

Via: flickr.com | Jan Dobrý, CC

10. Tent kwijt

Of je er nu voor koos om heel de nacht te feesten of niet, aan het eind van de dag was het een hele opdracht om je tent terug te geven. Het is een absolute rookie mistake om je tent niet te kenmerken.

Via: flickr.com | DM, CC

11. Vrienden kwijt

De eerste avond raak je je vrienden kwijt. Gelukkig maak je er gauw nieuwe en helpen zij je bij het zoeken van je andere vrienden.

Via: flickr.com | Global Stomping, CC

12. Gsm kwijt

Opstaan en je gsm niet meer voelen, dat was wellicht hoe je eerste ochtend op een festival eraan toe ging. Hysterisch ga je op zoek, om hem dan uiteindelijk in je slaapzak terug te vinden.

camping yoga

13. Dàt moment

Op ieder festival gebeurt er wel één moment dat iedereen zich later herinnert. Riep de zanger van je favoriete band iets naar jou? Verloor je een schoen tijdens een hevig dansfeest?

Krezip, Festival Mundial 1999

14. Je wil nooit meer anders

Ja, festivals zijn de max.

Via: tumblr.com

Jouw leukste festival herinneringen?

Herken je bovenstaande punten of zien we nog een leuke herinnering over het hoofd? Waar denk jij aan bij jouw eerste festival bezoek? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook: 10 redenen waarom festivals vroeger VEEL beter waren!


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer