Abel onderweg hoe is het nu Joris Rasenberg

Via: Abel / youtube.com (capture) | felipemusicEUROPE

Joris Rasenberg had met Onderweg van Abel een bijzonder grote hit, maar wat is er van hem terecht gekomen.

Joris Rasenberg – Abel

Joris Rasenberg is altijd bezig geweest met muziek en dat is ook de reden dat Abel uiteindelijk tot stand is gekomen. Na de remake van Onderweg zijn er weer war meer mensen die zich Abel herinneren, maar wat houdt hem nu allemaal bezig?

Abel Onderweg
Via: Abel / youtube.com (capture) | felipemusicEUROPE

Muziek en maatschappij

Joris Rasenberg is nu ‘gewoon’ muziekdocent en geeft maatschappijleer. Daarnaast is hij ook nog mentor van een klas. Er zijn veel leerlingen die hem niet herkennen als ‘Abel’ om de eenvoudige reden dat ze nog niet geboren waren toen het nummer populair werd.

Het uitbrengen van Verleden Tijd, de remake van Onderweg, zijn er soms weer mensen die hem herkennen. Hij had dit sowieso wel tijdens oudergesprekken bijvoorbeeld. Op dit moment is hij dus nog steeds met muziek bezig en dat is ook precies wat Joris Rasenberg graag wil.

Hoe ziet hij er nu uit

We hebben ook wat foto’s gevonden van hoe hij er nu uit ziet. Hieronder met een bekende fan.

Recente foto met Birgit

Birgit speelde natuurlijk mee in de videoclip, nu een iconisch viertal op de foto, maar eerst nog wat herinneringen ophalen.

Abel-en-Birgit-Onderweg
Via: youtube.com (capture) | felipemusicEUROPE

En nu zien ze er zo uit samen!

Onlangs in de media…

Joris Rasenberg was ook nog op televisie te zien, waarbij hij zijn meesterhit van toen ten gehore mocht brengen:

Ook gaf hij recentelijk nog een interview voor BredaNu:

Jouw herinneringen aan Abel?

Kende Joris Rasenberg nog van Abel en wat vond je vroeger van zijn band en natuurlijk met name het nummer ‘Onderweg’? Laat het weten in een reactie onderin. Bij ons haalt het veel nostalgische momenten naar boven, dus dank daarvoor Joris & band!

Lees ook:


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

6 gedachten over “Zo gaat het 21 jaar later met Joris Rasenberg van Abel”

  1. Ik zat toen in het eerste jaar van de Pabo in Breda en wij wisten dat hij daar ook studeerde. Toch bijzonder toen om hem daar, weliswaar van een afstand een keer te zien lopen.

    Beantwoorden
  2. Joris leerde ik kennen in 2000 in spanje veel wijntjes gedronken en veel gekletst , hij was daar aan de Costa Brava met een gitaar en een vriend , ik was daar met mijn gezin , mooie herinneringen daar in de zon

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer