Lau (van Tiny en Lau) overleden: wij halen herinneringen op

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tiny en Lau kreeg een aantal jaren geleden eeuwige internetroem met een filmpje dat op internet verscheen waarin ze kerstboom opzetten. Lau is op 79-jarige leeftijd overleden.

Tiny en Lau

Het is inmiddels al de nodige jaren geleden, in 2007 werd het filmpje van Tiny en Lau voor het eerst uitgezonden door SBS6.

Het bekende fragment komt uit een vierdelige serie waarin mensen uit Nooddorp/Indianendorp te zien waren. Hierin waren ook Tiny en Lau te zien, die hier een kerstboom op aan het tuigen waren. Dit verliep niet helemaal naar wens en dat liet Lau dan ook graag horen met een aantal grove scheldwoorden.

Na het filmpje gebeurde er veel, ze werden bijzonder populair op internet en kregen bijvoorbeeld ook een eigen soundboard. Hierop zijn de meest iconische uitspraken van Tiny en Lau terug te horen.

Screenshot YouTube

Verzorgingstehuis

Lau zat al een aantal jaren in een verzorgingstehuis voor onder andere zijn dementie. Er waren al eerder hardnekkige geruchten dat hij overleden zou zijn, maar dat was toentertijd onjuist.

In maart 2019 meldde RTL Boulevard dat de 79-jarige Lau van het bekende duo overleden was. Natuurlijk wensen ook wij de familie veel sterkte.

Screenshot YouTube

Herinneringen ophalen

Natuurlijk kunnen we dat maar op één manier doen: check hieronder de video waar het allemaal mee begon, die inmiddels ruim zes miljoen keer bekeken is op YouTube.

Herinner jij je de video nog? In 2019 was dit alweer 12?! jaar geleden, wat gaat de tijd toch snel.

Tiny en Lau zullen altijd in onze gedachten blijven!

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...