Furby speelgoed

Via: Furby

7. Furby babies

Er zijn zelfs Furby babies op de markt gebracht.

8. Shelby

En eh… Shelby?

9. Ze zijn geld waard

Als je thuis nog ergens een Furby hebt liggen met een verkeerd labeltje of zo, kijk dan even op eBay, Marktplaats of Catawiki, want er zijn verzamelaars die veel geld voor speelgoed willen betalen.

Via: giphy.com

10. Furby vs Gizmo

Hasbro kreeg ook een rechtzaak voor hun kiezen, omdat hun speeltje teveel leek op een Mogwai. De oren waren eerder al om die reden kleiner gemaakt, maar dat maakte helaas weinig uit. Uiteindelijk moest Hasbro heel veel geld aan Warner Bros betalen en ze hebben hun speeltje ook nog wat meer aangepast.
Wat denk je? Heeft WB gelijk of niet?

11. De film

De Furby is nog steeds vrij populair. Zelfs zo populair dat de ‘bekende’ Weinsteins er een film over willen maken. Het is niet bekend of die er nog gaat komen…

Furby ogen speelgoed
Via: pixabay.com | Alexas_Fotos, CC

12. De animatieserie

In ieder geval is er wel een tv-film gemaakt. Deze Furby Island ziet er wel een beetje eng uit.

Easter eggs

Altijd leuk om te weten: het speeltje kent ook een aantal geheimen.

Jouw Furby-herinneringen?

Had jij vroeger een Furby of welke Furby was jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Raymond Zachariasse is een Nederlandse schrijver van vooral jeugd- en prentenboeken. Geboren en getogen in Woerden sinds 9 September 1969. Veel van zijn verhalen zijn gebaseerd op zijn jeugd en spelen zich af in Woerden en omstreken. Sinds zijn jeugd heeft hij een grote interesse in het fantastische en mystery en daardoor is het geen geheim dat veel van zijn verhalen ook afspelen in verre oorden.

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer