One Tree Hill: zo gaat het nu met Chad Michael Murrey + cast

Door

Rosalie Van Hoof

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

1. Lucas Scott (Chad Michael Murray)

Was hij niet ontzettend knap? Veel tieners wensten vurig dat ze een dag Peyton of Brooke mochten spelen. Want Lucas was the good guy. Hij trouwde met actrice Sophia Bush (Brooke), maar na twee jaar scheidden ze.

.

Vandaag kan je hem nog steeds op het scherm zien. Chad speelde mee in de tv-series Chosen, Texas Rising. Ook in het recente Riverdale schittert hij. Veel is hij niet veranderd, behalve wat extra gezichtsbeharing.

2. Peyton Sawyer (Hilarie Burton)

Peyton was een cheerleader, maar eigenlijk ook een alternatieve meid. Ze tekende veel en luisterde naar bands zoals The Velvet Underground. Uiteindelijk start ze ook haar eigen platenlabel.

OTH Season 1::Peyton

Hilarie Burton had terugkerende rollen in Gray’s Anatomy en Lethal Weapon. Ze speelde mee in de volgende kerstfilms: Christman on the Bayou, Last chance for Christmas, en The Christmas Contact. Hilarie is getrouwd met acteur Jeffrey Dean Morgan. Zoals je ziet is ze nog steeds even knap.

3. Nathan Scott (James Lafferty)

Nathan werd geïntroduceerd in de serie als een bad boy, de vervelende halfbroer van Lucas. Uiteindelijk smolt iedereen voor hem. Diep vanbinnen bleek hij een atleet met een hart van goud te zijn.

Haal nostalgie terug ? click op plaatje! | Via: One Tree Hill (capture)

Sinds het einde van One Tree Hill heeft James Lafferty verschillende terugkerende rollen gehad in Crisis en The Haunting of Hill House. Daarnaast maakte hij de komische serie Everyone is Doing Great.

4. Brooke Davis (Sophia Bush)

Het is onmogelijk om geen crush te hebben op Brooke Davis. Ze is knap, sexy, en zelfzeker. In het begin van de serie is Brooke een onvolwassen cheerleader. Doorheen de seizoenen groeit ze uit tot een volwassen vrouw met haar eigen kledinglijn ‘Clothes over Bros.’

.

Sophia Bush heeft niet stil gezeten na One Tree Hill. Ze speelde in tal van series en de films Stay Alive, John Tucker Must Die en The Hitch. Daarnaast is ze activiste. Via sociale media probeert ze haar volgers bewust te maken van maatschappelijke problemen.

5. Haley James (Bethany Joy-Lenz Galeotti)

Tenslotte was er Haley James, de beste vriendin van Lucas. Ze wordt verliefd op Nathan, aan wie ze bijles geeft. Ze trouwen en krijgen een zoon.

.

Net zoals in de serie, is Bethany ook in het echt muzikante. Samen met Amber Sweeny vormt ze het folkduo Everly. Ze brachten al verschillende platen uit. Daarnaast acteert Bethany nog. Ze heeft kleine gastrollen gehad in Dexter en CSI: Crime Scene Investigation. Verder verkoopt ze online zelfgemaakte kledij.

De cast van One Tree Hill is natuurlijk veel uitgebreider. Het einde van de serie was voor veel fans hartbrekend. Mis jij de serie nog? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...