Ken je deze 7 ongelooflijke krachten van Jomanda al?

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

4

Laatste update:

4

Als kind geloofde je misschien in broodje aap verhalen, maar als kind van de jaren ’90 heb je een écht wonderen zien gebeuren. Jij hebt namelijk Jomanda en haar genezende krachten mogen ervaren. Lucky you! 😉

Jomanda is wonderbaarlijk

Ik weet niet meer hoe en wanneer, maar ineens was zij daar. De wonderbaarlijke verschijning: Jomanda. En zij had een heleboel trouwe volgelingen. Geloofde jij vroeger ook dat zij genezende krachten had? Maar wie was Jomanda eigenlijk en welke super power had zij dan? Wat weet jij nog over Jomanda?

1. Jomanda straling

Zij kon je instralen met haar handen en dan gebeurde er blijkbaar iets wonderbaarlijks. Voel jij nu wat?

Ken je deze 7 ongelooflijke krachten van Jomanda al?
Via: youtube.com (caption) | Okkie31

2. Instralen via de ‘ether’!

De straling kon ook via de radio of televisie (ja zelfs via een videoband) worden gevoeld/ opgevangen en dat was wel handig voor mensen die niet naar Jomanda toe konden gaan. Voor wie wil ingestraald worden, be my guest:

3. Jomanda-water

Ik had liever spraakwater, maar voor best wat mensen was Jomanda-water in de jaren ’90 een doodnormaal fenomeen. Het was zo gewoon dat je de flessen zo bij haar kon bestellen. Wat zij ermee deed om het te “zegenen” weet ik niet, maar het werd er bijzonder van, aldus Jomanda en aanhang.

4. Healings

Je kon persoonlijk getuige zijn van haar krachten en een healing bijwonen. Wat er tijdens een healing gebeurde, weet ik niet maar ik kan me voorstellen dat zij er dan zo bij stond. Armen richting de hemel en dat iedereen vol bewondering naar haar omhoog keek. Best creepy, maar dat is mijn mening.

5. Blauwe jurk

Jomanda droeg altijd Maria-blauw – een kleur die haar hemelse gaven onderstreepte (aldus Trouw). Warempel, komt daar de term hemelsblauw vandaan? Hebben wij dat aan Jomanda te danken? 😉 Of zou zij inspiratie zijn geweest voor dat ene bekende nummer…

6. Hoofdband

Ik denk dat de wilde lokken van Jomanda haar flink in de weg zaten tijdens de healings. Of ze zweette veel door de inspanning van het instralen. Waarom zou ze anders altijd een hoofdband hebben gedragen? Weet jij het soms?

Ken je deze 7 ongelooflijke krachten van Jomanda al?
Via: youtube.com (caption) | ParanormaalNL

7. Genezend medium

Tja, hoe moet je Jomanda en wie zij was nou omschrijven? Jomanda noemt zichzelf steeds een genezend medium. Blijkbaar is dat anders dan bijvoorbeeld een Char, ken je die nog? Zou jij nu een healing bijwonen van Jomanda? Geeft ze die eigenlijk nog?

Ken je deze 7 ongelooflijke krachten van Jomanda al?

Geloofde jij in Jomanda? Of juist niet? Laat het ons weten in een reactie onderin en vergeet dit niet te delen met andere Jomanda-fans!

Lees ook: 6 urban legends, die je vroeger als kind hoorde


Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

4 gedachten over “Ken je deze 7 ongelooflijke krachten van Jomanda al?”

 1. Terwijl ik in Tiel met een foto van mijn depressieve vrouw op schot zat, lag mijn vrouw thuis zonder energie op de bank. Ineens hoorde ze haar overleden moeder zeggen: “Annie kom op, aan het werk!” Toen kon ze huishoudelijk werk doen, iets wat lange tijd niet mogelijk was. Dit alles dankzij de bemiddeling van Jomanda.
  Ik wens haar dan ook in alle omstandigheden veel sterkte.

  Beantwoorden
 2. Ik ben een keer in Tiel geweest en heb daar bijzondere dingen meegemaakt. Laten wij voorzichtig zijn als we deze vrouw beoordelen! De Eeuwigheid zal laten zien wie zij was.

  Beantwoorden
 3. Waarom schrijf je zo denigrerend over Jomanda.Het kan wel zo zijn dat niet alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen, is er anders genoeg wel uitgekomen. Ook vraag ik me af of je uberhaupt wel eens in de Jomanda hal bent geweest of in een van haar radio uitzendingen ? Jomanda verdiend alle respect en Nederland zit nu te wachten op een nieuw medium zoals zij.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...