otje cover

Via: Otje (capture)

Wat doet Anne nu?

Nu we weer oude herinneringen van Otje hebben opgehaald, is het de vraag hoe het nu met Otje oftewel Anne Rats gaat. Zou je haar nog terug herkennen?

Via: AVRO | Otje (capture)

Wij gingen op onderzoek uit en kwamen Anne tegen op Facebook en op Wikipedia. Zo kwamen wij erachter dat Anne In 2010 afstudeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en zij nog steeds actief is als actrice.

Hier een casting foto uit 2019:

Via: Wikimedia Commons | Twan de Veer, CC

Hier een recente instagram-afbeelding:

Ze speelde voornamelijk in een aantal Nederlandse televisieseries (Flikken Maastricht, Coach, Lijn 32) en momenteel is zij een fanatiek theatermaker!

Ze heeft inmiddels ook al kinderen. Wat vinden jullie? Ze is flink veranderd he? Vroeger was ze zelf een kind! Maar aan haar prachtige ogen kan je haar blijven herkennen…

BONUS: Hoe gaat het met Tos?

Nu vragen jullie je natuurlijk af wat Nico de Vries, de acteur die de rol van Tos vertolkt, op het moment doet. Wij gingen opnieuw op onderzoek uit en ook Nico is nog steeds actief in de acteerwereld.

Via: Wikimedia Commons | Jordy van Eijndhoven, CC

Hij was te zien in series als Spangen (2002), Flikken Maastricht (2008) en Van God Los (2011). Zijn laatste wapenfeit was de rol van wijkagent Arie in de televisieserie Kees & Co (2019).

Foto: Chantal Ariens

Geplaatst door Nico de Vries op Zondag 10 januari 2021

Wat vond jij van deze serie?

Beiden zijn dus nog actief in de acteerwereld en beiden hebben de stap van het witte doek naar het theater gemaakt. Wil je nog even opnieuw genieten van Otje en Tos? Alle afleveringen kun je gratis bekijken op de site van de NPO

Veel kijkplezier! Laat ons ook in een reactie weten wat jij van Otje vond!

Het Otje boek
Herbeleef Otje met het prachtige boek van Annie M.G. Schmidt
Otje serie (DVD)
Bekijk de serie terug en zie Otje en haar vader Tos in actie…

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer