Wat weet jij nog van de meest epische oudejaarsavond: de MILLENNIUM-wisseling!

Door

Robert Kroes

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Laatste update:

1

Wij zijn benieuwd hoe dit jaar eindigt. Om nog even na te genieten van de ‘jaarwisseling der jaarwisselingen’ en in de stemming te komen voor de volgende jaarwisselingen eindigen we dit overzicht muzikaal.

Zullen we nog één keer aftellen voor het millennium?

Welke muziek luisterden we tijdens de millenniumwisseling?

Weet jij nog waar je op ‘los’ ging toen de klok 12 sloeg en het nieuwe millennium begon? Die herinnering is waarschijnlijk voorgoed ondergedompeld in de champagne. Wat we wel weten is dat zowel in de laatste week van 1999 als in de eerste week van 2000 de nummers 1, 2 en 3 ongewijzigd waren.

‘Binnen’ van Marco Borsato

‘Doekoe’ van Def Rhymz

‘Drop It’ van Scoop

Hoe wisselde jij het millennium?

Het millennium is natuurlijk voor iedereen een unieke gebeurtenis geweest. We zijn dan ook heel benieuwd hoe jij jouw millennium gewisseld hebt. Laat het ons weten in de comments hieronder!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “Wat weet jij nog van de meest epische oudejaarsavond: de MILLENNIUM-wisseling!”

  1. Ik weet wel wat voor een LAMLULLEN er in Hilversum zaten, echt want wat hadden we op oudejaarsavond SLECHTE televisie, en dat terwijl er elders iets werd neergezet waarvan ik pas sinds 2009 de beelden heb,…… en weet je IK VIND HET VOLKOMEN ONBEGRIJPELIJK dat de Nederlandse televisie dit NOOIT uitgezonden heeft, het zegt dan ook zeker iets over de incompetentie in Hilversum, want het ALLERGROOTSTE spektakel lieten ze compleet links liggen, ga maar eens op zoek op internet, type Jean-Michel Jarre Millennium Concert en je ziet wat ik bedoel.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...