Geweldig waren die 3 vlijmscherpe detectives, die alles klaren voor hun baas Charlie… ook wel Charlie’s Angels! Test op welke Angel jij het meest lijkt!

Klaar met de politieopleiding werden de 3 ambitieuze dames niet blij van hun functie binnen de politie: parkeerwachter, kantoormedewerker en oversteekwacht. Ze besloten bij een ‘agency’ te solliciteren als privé detectives. Ze blijken veel in hun mars te hebben en krijgen de job! Hierin werken ze voor hun baas, miljonair Charlie.

Alhoewel de ‘Angels’ al in de jaren ’70 en ’80 op televisie verschenen, kennen de meesten hen waarschijnlijk van de film in 2000. Hierin worden de intelligente spionnen gespeeld door Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu! Om even in te komen, hier de trailer uit 2000:

Welke Charlie’s Angel ben jij?

Nu is natuurlijk de vraag op wie jij het meest lijkt! Vul hieronder de vragen en laat in de comments onderin weten, voor welke Angel jij het best door leven kan gaan!

Lees ook: Bah, deze 18 slechteriken geven je nog steeds de kriebels!

Welke Charlie’s Angel kwam er bij jou uit?

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer