Ranking the Stars grappigste momenten

Via: youtube.com (capture) | Ranking the Stars

BN’ers, zinnelijk getinte grappen en 2 bizarre vragen. Ranking the Stars is al 14 jaar het programma als je houdt van grove grappen, zelfspot en roast shows. Bekijk snel de meest grappige momenten uit de vroege jaren van Ranking the Stars.

Ranking the Stars

Het begon allemaal bij BNN/VARA, maar inmiddels is het een RTL 5 programma. Hoewel de spelshow nog steeds hilarisch is, vind ik dat er niks boven de seizoenen van Paul de Leeuw gaat. De tien BN’ers moeten nog steeds een ranking maken op basis van twee hilarische Ranking the Stars vragen. Vragen die over het algemeen een satirische invalshoeken hebben. Dit betekent ook dat de BN’ers, vaak gebaseerd op vooroordelen, hun collega’s flink beledigen. De een kon daar ook net iets beter tegen dan de ander. In deze lijst komen in ieder geval de meest hilarische momenten uit de ‘early days’ langs.

Ranking the Stars grappigste momenten cast
Via: youtube.com (capture) | Ranking the Stars

1. Levende standbeelden en diploma’s

Hij was laatst nog uitgebreid in het nieuws: Ferry Doedens. Zeker na zijn OnlyFans avontuur laaiden de geruchten weer op dat deze jongen niet al te slim is. Eerlijk is eerlijk, van alle seizoenen Ranking the Stars komen de meest hilarische momenten toch wel van hem in combinatie met Patty Brard en natuurlijk Paul de Leeuw. Dit fragment is een van mijn persoonlijke favorieten. Iedereen is op het scherpst van de snede als Ferry naar zijn carrière als levens standbeeld wordt gevraagd. Als Patty vervolgens vraagt welke diploma’s hij nou daadwerkelijk heeft, kunnen Ferry en Paul het niet laten om te refereren naar de zwemkunsten van Patty.

2. Als je moet, dan moet je

Drank vloeit rijkelijk tijdens de uitzendingen van Ranking the Stars. Van drank wordt niet alleen jij losser, ook je blaas houdt het minder goed vol. Hoewel de meeste mensen dan wiebelend hun plas proberen op te houden, zeker op nationale televisie, dacht Spike (Di-rect) daar toch anders over. Zonder dat de rest het in eerste instantie doorhad, plaste hij zijn glas vol. Zelf opruimen? Absoluut niet. Hier kon Sophie Hilbrand, later presentatrice van het programma, voor opdraaien.

3. De parenclub

Strings met olifantenslurven, een giraffe, je moet allemaal meedoen en bovenal heel veel andere lijven bij elkaar. Welke associaties heb jij met de parenclub? Georgina Verbaan moet er in ieder geval niet al te veel van hebben en dat uit ze op een heel nette manier. Ze kiest namelijk liever zelf uit welke lijven ze naakt ziet. Voor Richard Groenedijk blijkt de parenclub in ieder geval een grote teleurstelling, want die had zich er toch iets meer bij voorgesteld.

4. De parenclub part II

Na Georgina gaat het vrolijk verder. Want over welke club gaat het nou eigenlijk? Voetballer Daniël de Ridder wordt het vuur aan de schenen gelegd over voetballers en hun seksuele escapades. De nuchterheid waarmee De Ridder antwoord, is absoluut hilarisch!

5. Kutprogramma met sprekende lippen

Patricia Paay staat niet bekend om haar vrome kledingstijl. Met haar gigantische borsten, p*rn* blonde haar en opgespoten lippen is het niet moeilijk spottende ‘inkoppertjes’ te maken, zoals Paul in dit geval doet over haar sprekende lippen. Ze wordt even goed te kakken gezet. Een van de dingen die ik me altijd heb afgevraagd is: waarom doen BN’ers eigenlijk mee aan Ranking the Stars? Ik denk dat het meest makkelijke antwoord op die vraag is: voor het geld. Patricia Paay steekt dit in ieder geval niet onder stoelen of banken.

6. Douane

Niet alleen Dolly Dot Paay heeft last gehad van een crisis. Patty is op een gegeven moment hartstikke failliet gegaan. Zeker in Ranking the Stars ging dat niet onopgemerkt voorbij. En hoewel Patty dan misschien geen koningin in zwemmen is, ze is absoluut de koningin van de zelfspot en dat bewijst ze in dit fragment.

Méér Ranking the Stars momenten…

We zijn er gelukkig nog niet en hebben nog 6 hilarische momenten uit Ranking the Stars voor je op de volgende pagina. Wat dacht je van de onthullingen van Patty? (zie 11.)

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer