Ben je ook zo benieuwd hoe je het legendarische Snake van de Nokia 3310 uitspeelt? Wacht niet langer en check de tactiek. Hoe je deze informatie in je voordeel gebruikt lees je onder!

Zo speel jij snake uit!

Nu is natuurlijk de vraag: “Wat heb ik aan deze informatie?” Het klopt dat de Nokia 3310 al een tijdje niet meer zo populair is als vroeger en waarschijnlijk heb je er inmiddels zelf geen meer (of ligt ie ergens op zolder)… maar er zijn twee opties om toch weer de Snake-held(in) te worden!

Snake spel Nokia 3310 telefoon
Via: Wikimedia Commons | Zuissii, CC

1. Nokia 3310 (met Snake) weer te koop

Oude tijden kunnen herleefd worden. De Nokia 3310 is namelijk verschenen in een nieuw jasje. Ook het spel Snake staat hier op. In deze versie van Snake komt wel iets nieuws, namelijk een multi-player optie.

Via: needpix.com | Needpix.com, CC

Hierdoor kun je zelfs tegen je vrienden spelen. De nieuwe Nokia 3310 ziet er wel iets moderne uit dan voorheen. Hij heeft namelijk een kleuren-scherm. Natuurlijk heeft de Nokia ook enkele nadelen, o.a. dat er geen Whatsapp opstaat. Maar hij heeft wel weer een standby-tijd van een maand en daar kunnen maar weinig telefoons aan tippen!

Via: pexels.com | Anirban, CC

De Nokia 3310 is vooral zo bekend geworden omdat deze niet zo snel kapot ging. Sommige (veelal oudere) mensen maken nog steeds gebruik van de Nokia 3310.

2. Download het oude Snake-spel op je Smartphone

Mocht je tevreden zijn met je Smartphone en geen zin hebben in een nieuwe Nokia 3310, kun je ook het ouderwetse Snake als app downloaden! Precies zoals het vroeger ook was, dus downloaden maarrrrr…

Ken jij ook iemand die helemaal verslaaft vroeger was aan snake? Deel dit bericht dan met hem/haar!

Lees ook: 


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer