Hoe gaat het nu 11 jaar later met het scheldende koppel Tiny en Lau?

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Wie de namen Tiny en Lau hoort, denkt meteen aan een flink aantal scheldwoorden. Heel veel scheldwoorden. Toen er in 2007 een filmpje online kwam, was het hek van de dam en werd deze miljoenen keren bekeken. Maar hoe gaat het nu met die goedgebekte koppel?

Tiny en Lau

Het begon allemaal in 2007 toen het eerste filmpje van het koppel verscheen. Hieraan waren ze de versiering voor ‘kersemus’ op aan het hangen en dat ging niet zoals gepland. Dit leverde de nodige hilarische momenten en uitspraken op. Het filmpje ging viral en de rest is geschiedenis.

Er gebeurde natuurlijk veel: de populariteit van Tiny en Lau was bijna niet bij te benen. Zo kregen ze natuurlijk een eigen soundboard waarop de meest iconische uitspraken van vooral Lau te horen zijn. Wees gewaarschuwd: als je erop klikt, wil je ze toch weer even allemaal horen en zul je even glimlachen.

Hoe gaat het nu 11 jaar later met het scheldende koppel Tiny en Lau?
Screenshot YouTube

Hoe het allemaal begon

Het filmpje van Tiny en Lau kwam uit een documentair-reeks van vier afleveringen van SBS6 waarin mensen uit Nooddorp/Indianendorp te zien waren. Hierin kwam het inmiddels bekende koppel ook voor, maar het ging heel hard. Inmiddels is de video op YouTube al bijna 6 miljoen keer bekeken.

Herinneringen ophalen

Natuurlijk kunnen we niet anders dan beginnen met het filmpje waar ze bekend mee zijn geworden

Hoe is het nu met Tiny en Lau?

Tiny en Lau zijn de laatste jaren naar de achtergrond verdwenen, ook al komt hun filmpje nog zeer regelmatig terug op internet. Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu met ze gaat.

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...