Herinner jij je deze 6 verzorgingsproducten van vroeger nog?

Door

Silke Nissingh

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Van je eerste deo tot verzorgingsproducten die je kocht omdat een vriend ze aanraadde of de reclame zo cool was. Waarschijnlijk stonden de onderstaande spullen zeker in jouw badkamer.

Verzorgingsproducten in jouw badkamer…

Als tiener wilde je er natuurlijk altijd goed uitzien en lekker ruiken. Vaak kocht je dan verzorgingsproducten of beauty-producten waarvan je vriendinnen of andere mensen zeiden dat deze goed waren.

Je kocht het, maar had eigenlijk geen idee wat goed bij jouw huid paste en of ze überhaupt werkten. Maar ja, iedereen had ze…

Verzameling proefmonsters parfum verzorgingsproducten
Via: marktplaats.nl

Verzorging: 6 producten van vroeger

We hebben een lijstje van 6 beauty producten, die jij vroeger in je badkamer had staan. Welke zaken mis je juist nog in deze lijst? Laat het weten in een reactie onderin!

1. Nostalgische deo soorten…

Er zijn natuurlijk vele deo’s die je vroeger kon krijgen, maar toch steken daar twee exemplaren bovenuit.

Waarschijnlijk was de Vogue deo één van de eerst deo’s die je ooit kocht en in je badkamerkastje stond. De vrolijke patroontjes op de verpakking en de lekkere geuren zorgden ervoor dat deze producten super populair waren.

Natuurlijk was er ook de bekende Impulse-lijn… en daar mocht de Impulse deo van de Spice Girls niet ontbreken…

En de jongetjes (of ja: mannen) hadden deze: AXE deo. Natuurlijk waren er veel AXE deo soorten en had iedereen z’n eigen vaste geur… en misschien nog steeds!

2. Clearasil

Omdat jij graag de eerste puber zonder puisten wilde zijn, probeerde je alles om je gezicht zo mooi mogelijk te houden. De producten van Clearasil waren er speciaal om acne tegen te gaan en gebruikte jij elke ochtend en avond alsof je leven er vanaf hing.

3. Glittergel

Het idee klonk hartstikke leuk, maar in de praktijk werkte de gel niet echt goed mee. Je haar werd er vies van en weken nadat je de gel gebruikte, kwam je nog steeds overal glitters tegen.

4. Bodybutter

De bodybutter was super populair. Waarschijnlijk kocht ook jij hem, omdat iedereen op YouTube er zo enthousiast over was. Samen met je vriendinnen ging je dan naar de stad en in de winkel roken jullie aan elke geur om te kijken welke de lekkerste was.

Bodybutter badkamer verzorging producten van vroeger
Via: Ebay

5. Oilily parfum

Omdat je zo blij was dat je dit parfum kreeg, gebruikte je het maar heel weinig. Na een aantal jaar kwam je erachter dat de geur niet meer zo lekker rook als eerst, dus gooide je het flesje dan toch met pijn in je hart weg.

Via: Oilily / Ebay

6. Spongebob tandpasta

Wat voor tandpasta dit was maakte je niks uit. Omdat er een leuke figuur op stond, zoals Spongebob, K3 of een Disney-figuur, wilde jij deze gewoon hebben en zeurde je net zo lang bij je ouders tot je hem kreeg.

Welke verzorgingsproducten had/mis jij?

Herken jij nog producten van vroeger? Welke gebruikte je zelf of mis je juist in de lijstje? Kijk vooral ook even of we ze niet al eerder besproken hebben.

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...